• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταφορες

Αποτελέσματα για

Μεταφορες

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΔιανομέας
  1. INTERLINEX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Interlinex, μια κορυφαία δύναμη στο περιβαλλοντικό κίνημα, εξετάζει την επείγουσα ανάγκη για την αλλαγή στο πλαίσιο της κλιμακούμενης ρύπανσης και των αυξανόμενων εκπομπών αερίων θερμοκηπίου. Από την προ-βιομηχανική εποχή, η Γη γνωρίζει σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας άνω του 1°C, γεγονός που καθιστά κρίσιμης σημασίας την καλλιέργεια ενός ασφαλέστερου και πιο υγιεινού πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές. Ειδικευόμενη σε ηλεκτρικά οχήματα (EV), η Interlinex είναι αφοσιωμένη στη διαμόρφωση του μέλλοντος των μεταφορών στην Ολλανδία και στην Ευρώπη. Εισάγουμε και διαθέτουμε ένα ποικίλου φάσμα ηλεκτρικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων μοτοσικλετών, σκούτερ, μοτοσικλετών quad και αυτοκινήτων, με συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα. Η αποθήκη μας 6, 200 τ.μ. με απόθεμα προϊόντων φημισμένων εταιρειών, διασφαλίζει τη γρήγορη παράδοση με διάφορες μεθόδους αποστολής. Ως αντιπρόσωπος B2B παρέχουμε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς απαίτηση ελάχιστης παραγγελίας, γεγονός που μάς καθιστά τον ιδανικό μακροπρόθεσμο συνεργάτη επιχειρήσεων κάθε μεγέθους. Στον γρήγορα εξελισσόμενο χώρο της ηλεκτροκίνησης, η Interlinex παραμένει προβλεπτική και ενημερώνεται με την ενεργή συμμετοχή σε συνέδρια, εκθέσεις και εκθεσιακούς χώρους. Συνεργαζόμαστε με πελάτες, υλοποιώντας ιδέες μέσω αποκλειστικών συμβάσεων εισαγωγών. Διατηρώντας τις βασικές αξίες της ευθύνης και της ειλικρίνειας, θέτουμε ως προτεραιότητα την ικανοποίηση του πελάτη με αφοσίωση στη συνεχή βελτίωση. Η Interlinex φιλοδοξεί να είναι ο κύριος εισαγωγέας προϊόντων ηλεκτροκίνησης υψηλής ποιότητας στην Ευρώπη, αναγνωρίζοντας τις αμοιβαία επωφελείς δυνατότητες ανάπτυξης στον κλάδο.

  2. L. KOREMAN EN ZN. HANDELSONDERNEMING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία L. KOREMAN EN ZN. HANDELSONDERNEMING, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, και Μηχανές κοσκινίσματος. Έχει έδρα σε Maastricht, Κάτω Χώρες.

  3. B.A.T. MACHINEBOUW

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.A.T. MACHINEBOUW, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Εσωτερική μεταφορά - συστήματα, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, μηχανες τοποθετησης σε κουτια για τον τομεα της συσκευασιας, Συστήματα επικόλλησης ετικετών, και Εσωτερική μεταφορά - συστήματα. Έχει έδρα σε Oosterhout, Κάτω Χώρες.

  4. HESSELS TRANSPORT DIENSTEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HESSELS TRANSPORT DIENSTEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές με ψυγεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, ταχυδρομείο εξπρές, αλληλογραφια εσωτερικου και εξωτερικου, και Μεταφορές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  5. LINQ SYSTEMS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LINQ SYSTEMS BV, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορείς, εναέριοι και εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις μονης σιδηροτροχιας για διακινηση εμπορευματων, και γερανογεφυρες για ανυψωση εμπορευματων. Έχει έδρα σε Waalwijk, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BROUWERS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BROUWERS BV, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαχείριση αποθηκών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιμελητεια επιχειρησεων, και μεταφορα εμπορευματων. Έχει έδρα σε Den Bosch, Κάτω Χώρες.

  2. MEEUS TRANSPORT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MEEUS TRANSPORT B.V., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Bergen Op Zoom, Κάτω Χώρες.

  3. BERNAARDS-EXPEDITIE BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BERNAARDS-EXPEDITIE BV, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συναποστολες. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  4. AB SNEL KOERIERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AB SNEL KOERIERS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταχυδρομείο εξπρές, και αλληλογραφια εσωτερικου και εξωτερικου. Έχει έδρα σε Raamsdonksveer, Κάτω Χώρες.

  5. NOACH LOGISTICS KOELTRANSPORT EN VRIESTRANSPORT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NOACH LOGISTICS KOELTRANSPORT EN VRIESTRANSPORT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οδικες μεταφορες εμπορευματων σε ελεγχομενη θερμοκρασια. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  1. MKG KOERIERS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MKG KOERIERS BV, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές με ψυγεία. Έχει έδρα σε Elsendorp, Κάτω Χώρες.

  2. B.V. TRANSPORT EN EXPEDITIEBEDRIJF CARGOFOOR

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. TRANSPORT EN EXPEDITIEBEDRIJF CARGOFOOR, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές με βυτιοφόρο. Έχει έδρα σε Maastricht, Κάτω Χώρες.