• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικές

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικές

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. ICS COOL ENERGY

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ICS COOL ENERGY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις ψυξης, βιομηχανική θέρμανση, και βιομηχανική ψύξη. Έχει έδρα σε Sint-Michielsgestel, Κάτω Χώρες.

  2. PRAXAS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Praxas είναι μια εταιρεία που παρέχει στους πελάτες της την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και εγγύηση. Φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας τον πιο αξιόπιστο και προστατευμένο περιβάλλον για τα εμπορεύματα τους, τους ανθρώπους και τις περιουσίες τους. Η ομάδα μας εμπειρογνωμόνων ασχολείται αποκλειστικά ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ανά πάσα στιγμή. Η Praxas πιστεύει πως μπορούμε να ζούμε σε έναν καλό και ασφαλές κόσμο χάρη στην προστασία και στην μέτρηση. Η γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών μας καλύπτει διάφορες βιομηχανίες και είμαστε περήφανοι που ικανοποιούμε τις μοναδικές τους ανάγκες. Το εύρος της προσφοράς μας καλύπτει τομείς όπως οι αεροναυπηγική, αυτοκινητοβιομηχανία, υγεία, μεταφορά, επεξεργασία χημικών και βιομηχανία ανθών και πολλά άλλα. Αναγνωρίζουμε το γεγονός πως η κάθε βιομηχανία έχει ξεχωριστές απαιτήσεις και στόχος μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις ώστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να είναι ανταγωνιστικοί στις αντίστοιχες τους αγορές. Είμαστε στην χαρούμενη θέση να προσφέρουμε έναν ολοκληρωμένο προϊόν που καλύπτει εταιρείες ανεξάρτητα από το μέγεθος τους. Το απόθεμα μας περιέχει τεχνολογίες αιχμής όπως αισθητήρες, συστήματα ελέγχου, ξηραντικές ουσίες, φίλτρα αιθυλενίου, παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων με πάνελ, καλύμματα εμπορευμάτων, και πολλά άλλα. Η εμπειρογνωμοσύνη μας και η τεχνολογία μας αιχμής μας δίνει την δυνατότητα να αυξήσουμε την παραγωγικότητα, να βελτιώσουμε την ασφάλεια τους και να μειώσουμε τα κόστη των πελατών μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. COPIER MACHINERY

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Copier Machinery ιδρύθηκε το 1997 και έχει διασχίσει μια μεγάλη πορεία από το ξεκίνημα της στην πόλη Giessen, στην Ολλανδία. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην παροχή μηχανημάτων και ολοκληρωμένων λύσεων για την κατασκευή μεταλλικών αγωγών, μαζί με μια γρήγορη εξυπηρέτηση και παγκόσμια υποστήριξη. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα με χαρτοφύλακα μηχανημάτων προετοιμασίας αγωγών για την κοπή, λοξοτομή, επεξεργασία άκρων, συγκόλληση, και χάραξη κυλίνδρων με έμφαση στην καινοτομία, σταθερότητα, αξιοπιστία και ανώτερη ποιότητα. Η εξειδίκευση μας βασίζεται σε μηχανήματα για την προετοιμασία βιομηχανικών αγωγών. Εξειδικευόμαστε στα περιστροφικά εργαλεία τόρνου (RTL). Στόχος μας να διαπιστώσουμε τα προβλήματα των πελατών μας ώστε να προσφέρουμε μια λύση και αποτελεί το κύριο κλειδί προς την επιτυχία. Για να τα καταφέρουμε, τα τυποποιημένα μας μηχανήματα μετατρέπονται σύμφωνα με τις σύνθετες απαιτήσεις για την προετοιμασία των αγωγών του πελάτη. Χάρη στην γνώση που διαθέτουμε για την αγορά, την εμπειρία μας, την προσέγγιση μας με κέντρο τον πελάτη και τις πόρους μας έχουμε κατασκευάσει με επιτυχία πάνω από 400 μηχανήματα προετοιμασίας αγωγών σε πάνω από 40 χώρες.

  4. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Sun Chemical είναι μια φημισμένη επιχείρηση παραγωγής χημικών προϊόντων με μονάδες στην Ολλανδία και στην Τουρκία. Η εταιρεία μας λειτουργεί εδώ και πολλές δεκαετίες και έχει αποκτήσει φήμη ως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων καθαρισμού και διαφόρων άλλων χημικών προϊόντων λειτουργώντας ως παγκόσμιος προμηθευτής. Δίδουμε προτεραιότητα σε μακροχρόνιες συνεργασίες και διατηρούμε στενές σχέσεις με τους πελάτες μας, πολλοί από τους οποίους είναι σταθεροί πελάτες. Η αφοσιωμένη ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση είναι πάντοτε διαθέσιμη για την παροχή υποστήριξης και βοήθειας για τη διασφάλιση της επιτυχίας των έργων μας. Προσκαλούμε όλους τους υποψήφιους πελάτες να συνεργαστούν μαζί μας για να φέρουμε την επιχείρησή μας στο επόμενο επίπεδο σε παγκόσμια κλίμακα καθώς προμηθευόμαστε και στέλνουμε τα χημικά προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων χωρών όλως η Κίνα, το ΗΒ, οι ΗΠΑ, η Κένυα και η Βραζιλία. Οι εγκαταστάσεις και τα προϊόντα μας πιστοποιούνται από διεθνείς εταιρείες επιθεώρησης με μεγάλο κύρος, όπως οι SGS, Bureau Veritas (BV) και το Τμήμα Επιθεώρησης Πιστοποίησης, διασφαλίζοντας τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Τα εργοστάσιά μας διαθέτουν πιστοποιήσει ISO, συμπεριλαμβανομένων των ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 και ISO 9001 και δεσμευόμαστε για την τήρηση των διεθνών προτύπων περιβάλλοντος και ασφάλειας. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας για μια προσωποποιημένη απάντηση στο ζήτημά σας.

  5. INTERLINEX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Interlinex, μια κορυφαία δύναμη στο περιβαλλοντικό κίνημα, εξετάζει την επείγουσα ανάγκη για την αλλαγή στο πλαίσιο της κλιμακούμενης ρύπανσης και των αυξανόμενων εκπομπών αερίων θερμοκηπίου. Από την προ-βιομηχανική εποχή, η Γη γνωρίζει σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας άνω του 1°C, γεγονός που καθιστά κρίσιμης σημασίας την καλλιέργεια ενός ασφαλέστερου και πιο υγιεινού πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές. Ειδικευόμενη σε ηλεκτρικά οχήματα (EV), η Interlinex είναι αφοσιωμένη στη διαμόρφωση του μέλλοντος των μεταφορών στην Ολλανδία και στην Ευρώπη. Εισάγουμε και διαθέτουμε ένα ποικίλου φάσμα ηλεκτρικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων μοτοσικλετών, σκούτερ, μοτοσικλετών quad και αυτοκινήτων, με συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα. Η αποθήκη μας 6, 200 τ.μ. με απόθεμα προϊόντων φημισμένων εταιρειών, διασφαλίζει τη γρήγορη παράδοση με διάφορες μεθόδους αποστολής. Ως αντιπρόσωπος B2B παρέχουμε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς απαίτηση ελάχιστης παραγγελίας, γεγονός που μάς καθιστά τον ιδανικό μακροπρόθεσμο συνεργάτη επιχειρήσεων κάθε μεγέθους. Στον γρήγορα εξελισσόμενο χώρο της ηλεκτροκίνησης, η Interlinex παραμένει προβλεπτική και ενημερώνεται με την ενεργή συμμετοχή σε συνέδρια, εκθέσεις και εκθεσιακούς χώρους. Συνεργαζόμαστε με πελάτες, υλοποιώντας ιδέες μέσω αποκλειστικών συμβάσεων εισαγωγών. Διατηρώντας τις βασικές αξίες της ευθύνης και της ειλικρίνειας, θέτουμε ως προτεραιότητα την ικανοποίηση του πελάτη με αφοσίωση στη συνεχή βελτίωση. Η Interlinex φιλοδοξεί να είναι ο κύριος εισαγωγέας προϊόντων ηλεκτροκίνησης υψηλής ποιότητας στην Ευρώπη, αναγνωρίζοντας τις αμοιβαία επωφελείς δυνατότητες ανάπτυξης στον κλάδο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COLDVINK

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία COLDVINK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κυψέλες ψύξης, ψυκτικός θάλαμος για ζαχαροπλαστεία και καφετέριες, ψυκτικα ερμαρια για καταστηματα, μπαρ, εστιατορια, και ψυγεια για την βιομηχανια τροφιμων. Έχει έδρα σε Meeuwen, Κάτω Χώρες.

  2. KOELCELVRIESCEL

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KOELCELVRIESCEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψυκτικοι θαλαμοι, θάλαμοι υψηλής ψυκτικής ικανότητας, συμβουλοι ψυκτικων τεχνικων, και κατασκευη ψυκτικων θαλαμων. Έχει έδρα σε Meeuwen, Κάτω Χώρες.

  3. MTB BV

    Κάτω Χώρες

    Η MTB Maastricht AG είναι ένας κοινωνικά δραστήριος οργανισμός που δραστηριοποιείται εδώ και δεκαετίες ως κλασικός πάροχος εξωτερικών υπηρεσιών στους τομείς της βιομηχανίας, των αυτοκινήτων και της διοικητικής μέριμνας. Στο επίκεντρο της προσφοράς μας βρίσκεται η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών βιομηχανικής συναρμολόγησης και συσκευασίας. Έτσι έχουμε εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους εταίρους στον τομέα της αλυσίδας εφοδιασμού και της διοικητικής μέριμνας. Απευθυνόμαστε σε επιχειρήσεις σε ολόκληρη την ΕΕ: κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού, εισαγωγείς και εμπορικές επιχειρήσεις.

  4. GEORGE AT WORK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEORGE AT WORK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα εργαστηρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παγκοι εργασιας, εξοπλισμος, και Μηχανουργείο βιομηχανικής συντήρησης. Έχει έδρα σε Someren, Κάτω Χώρες.

  5. KOTI INDUSTRIEEL EN TECHNISCH BORSTELWERK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOTI INDUSTRIEEL EN TECHNISCH BORSTELWERK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βούρτσες και πινέλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψηκτρες για βιομηχανικους κινητηρες, και Τεχνικοί δίσκοι και κυλινδρικές βούρτσες. Έχει έδρα σε Weert, Κάτω Χώρες.

  1. NAAYKENS' LUCHTTECHNISCHE APPARATENBOUW

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NAAYKENS' LUCHTTECHNISCHE APPARATENBOUW, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Ηλεκτρικοί ανεμιστήρες για βιομηχανική χρήση, εγκαταστασεις αναρροφησης, και Βιομηχανικό φίλτρο. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  2. COGNEX EUROPEAN BUSINESS CENTRE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COGNEX EUROPEAN BUSINESS CENTRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά συστήματα παρακολούθησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανική οπτική, και συστηματα αναγνωσης γραμμωτου κωδικα. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  1. AAE ADVANCED AUTOMATED EQUIPMENT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AAE ADVANCED AUTOMATED EQUIPMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, μηχανικες κατασκευες, ηλεκτρικες περιστροφικες μηχανες, φρεζες, και Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  2. VAN HEES ELEKTROTECHNIEK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN HEES ELEKTROTECHNIEK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός γηπέδων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι και σχεδιασμος εγκαταστασεων ηλεκτρικου φωτισμου, φωτισμος κινδυνου, και βιομηχανικη επιπλωση. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  3. ENERGYST RENTAL SOLUTIONS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ENERGYST RENTAL SOLUTIONS, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρογόνα σύνολα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυκτικά μέσα, ζευγη συμπαραγωγης, Ψυκτικά μέσα, και βιομηχανική ψύξη. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  4. SENTHO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SENTHO B.V., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική συντήρηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους haccp. Έχει έδρα σε Uden, Κάτω Χώρες.

  5. MARKET

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MARKET, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές συρόμενες πόρτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλική κλειθροποιία. Έχει έδρα σε Lomm, Κάτω Χώρες.

  6. NORDSON BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NORDSON BENELUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικές κόλλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία, συστηματα δοσομετρησης, Συσκευασία, βιομηχανικες μηχανες κολλησης, και ετικετες συσκευασιας. Έχει έδρα σε Maastricht, Κάτω Χώρες.

  7. FÜLDNER MACHINES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FÜLDNER MACHINES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα για την κοπη του γυαλιου. Έχει έδρα σε Heerlen, Κάτω Χώρες.

  8. BOUWSERVICE CORRECT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOUWSERVICE CORRECT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι δημοσίων έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έργα συντήρησης - εργολάβοι, Στεγανοποίηση και μόνωση - εργολάβοι, Βιομηχανικές κατασκευές - εργολάβοι, συμβουλευτικες υπηρεσιες κατασκευης υποδομων για κτιρια κατοικιων, Έργα συντήρησης - εργολάβοι, Στεγανοποίηση και μόνωση - εργολάβοι, και Βιομηχανικές κατασκευές - εργολάβοι. Έχει έδρα σε Eijsden, Κάτω Χώρες.

  1. IC10 BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία IC10 BV, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι σχετικα με βιομηχανικους αυτοματισμους, και λογισμικα εφαρμογων για τη μηχανουργια. Έχει έδρα σε Made, Κάτω Χώρες.

  2. LUMENTION V.O.F

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LUMENTION V.O.F, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαμπτήρες LED. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  3. KOELTECHNISCH BUREAU VAN DE VEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOELTECHNISCH BUREAU VAN DE VEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός κλιματισμού, τοποθετησεις κλιματιστικων, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, τοποθετηση εγκαταστασεων κλιματισμου, και Εξοπλισμός κλιματισμού. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  4. TRILTECHNIEKSHOP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRILTECHNIEKSHOP, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δονητές βιομηχανικής χρήσης - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Oosterhout, Κάτω Χώρες.

  5. EXTRALUX BUITENVERLICHTING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EXTRALUX BUITENVERLICHTING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε Oisterwijk, Κάτω Χώρες.

  6. LED POWER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LED POWER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε Nuenen, Κάτω Χώρες.

  7. TUINEXTRA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TUINEXTRA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραμματοκιβώτια, φωτισμος εξωτερικων σωρων, φωτισμος κηπων, Γραμματοκιβώτια, και λαμπες για εξωτερικους χωρους. Έχει έδρα σε Kaatsheuvel, Κάτω Χώρες.

  8. QL COMPANY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία QL COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φωτισμός LED, και φωτιστικά LED. Έχει έδρα σε Vessem, Κάτω Χώρες.

  9. DWAT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DWAT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επικαλυψεις στεγης, μονωση, και επικαλύψεις κτιρίων και στέγες. Έχει έδρα σε Zevenbergen, Κάτω Χώρες.

  10. KOLSTEREN BEDRIJFSHUISVESTING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOLSTEREN BEDRIJFSHUISVESTING, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενοικίαση γραφείων πλήρως εξοπλισμένα. Έχει έδρα σε Maarheeze, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

441 Επιχειρήσεις