• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υλικα για οικοδομες

Αποτελέσματα για

Υλικα για οικοδομες

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΈμπορος χονδρικής
  1. KITSHOP BENELUX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KITSHOP BENELUX B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κόλληση. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  2. ABDECKPLANE MARKT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ABDECKPLANE MARKT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μουσαμάδες από PVC, και μουσαμαδες για φορτηγα. Έχει έδρα σε Uden, Κάτω Χώρες.

  3. HUISMAN GEMERT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HUISMAN GEMERT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει έδρα σε Gemert, Κάτω Χώρες.

  4. ROTIM STEENBOUW

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROTIM STEENBOUW, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοποιία - υλικά κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άσφαλτος και πίσσα - υλικά κατασκευής, Γρανίτης, Άσφαλτος και πίσσα - υλικά κατασκευής, ασβεστιο, και Γρανίτης. Έχει έδρα σε 's-Hertogenbosch, Κάτω Χώρες.

  5. ROOFDIRECT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROOFDIRECT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πέτρες επένδυση στεγών. Έχει έδρα σε Waalwijk, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VAN HOPPE BOUWMATERIALEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN HOPPE BOUWMATERIALEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο και προσμείξεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Σκελετοί και πλαίσια από σκυρόδεμα, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, και Σκελετοί και πλαίσια από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Eersel, Κάτω Χώρες.

  2. MIVER BEKISTINGSTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MIVER BEKISTINGSTECHNIEK B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υαλότουβλα, και Υαλότουβλα. Έχει έδρα σε Heeze, Κάτω Χώρες.

  3. GEBA VERHUUR B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEBA VERHUUR B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοποιία - υλικά κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άσφαλτος και πίσσα - υλικά κατασκευής, και Άσφαλτος και πίσσα - υλικά κατασκευής. Έχει έδρα σε Mook, Κάτω Χώρες.

  4. TEUNESEN ZAND EN GRINT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TEUNESEN ZAND EN GRINT B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Heijen, Κάτω Χώρες.

  5. ZAND- EN GRINDBEDRIJF KUYPERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZAND- EN GRINDBEDRIJF KUYPERS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, και Άμμος και χαλίκι. Έχει έδρα σε Kessel Lb, Κάτω Χώρες.

  1. J.C.H. HECKER EN ZOON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία J.C.H. HECKER EN ZOON B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  2. I.G.M. RESINS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία I.G.M. RESINS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Waalwijk, Κάτω Χώρες.

  1. BAMBERGER POLYMERS (EUROPE) HOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BAMBERGER POLYMERS (EUROPE) HOLDING B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  2. HANDELSONDERNEMING INTRACOAT B.V.

    Κάτω Χώρες