• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ποτά

Αποτελέσματα για

Ποτά

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΈμπορος χονδρικής
  1. SOFT DRINKS NEDERLAND BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SOFT DRINKS NEDERLAND BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, μπυρες, μπυρες χωρις αλκοολ, ποτα, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Almkerk, Κάτω Χώρες.

  2. FOB HOLDING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FOB HOLDING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ποτα, αεριουχα ποτα, ζαχαροπλαστικη, και καλλυντικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Heusden Gem Heusden, Κάτω Χώρες.

  3. WHOLESALE QUALITY DRINKS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WHOLESALE QUALITY DRINKS BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  4. SUCCES TRADING BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SUCCES TRADING BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτά. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  5. SUCCES TRADING BV

    Κάτω Χώρες

    Η SUCCES TRADING BV δραστηριοποιείται στην αγορά εδώ και πάνω από 40 χρόνια. Φημιζόμαστε για τα προϊόντα μας διατροφής και μη. Πωλούμε και αγοράζουμε απόθεμα και στέλνουμε σε ολόκληρο τον κόσμο. Η φήμη μας αποδεικνύει την αξιοπιστία μας και το γεγονός πως είμαστε δίκαιοι και ειδικοί στον τομέα μας για όλους τους πελάτες μας. Για προϊόντα διατροφής, προσφέρουμε κονσερβοποιημένα τρόφιμα και ποτά για χονδρική πώληση και τροφοδοσία. Τα μη εδώδιμα μας προϊόντα είναι ηλεκτρονικά είδη, αθλητικά υποδήματα, επώνυμα υφάσματα, καλλυντικά αρώματα και είδη πολυτελείας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ORIGINAL FIRST TEA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ORIGINAL FIRST TEA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικο τσαϊ, βιολογικα προϊοντα, πρασινο τσαϊ, και τσαϊ χωρις τεϊνη. Έχει έδρα σε Valkenswaard, Κάτω Χώρες.

  2. VAN TIENEN DRANKAUTOMATEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN TIENEN DRANKAUTOMATEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα πώλησης αναψυκτικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη, καφες σε κοκκους, και καφες. Έχει έδρα σε Zeeland, Κάτω Χώρες.

  3. HERO NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HERO NEDERLAND B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεριούχα ποτά, Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες, Αεριούχα ποτά, και Κονσέρβες φρούτων και μαρμελάδες. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  4. PB BAKE OFF SPECIAL PRODUCTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PB BAKE OFF SPECIAL PRODUCTS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγιά και διατροφικά ένζυμα, και Μαγιά και διατροφικά ένζυμα. Έχει έδρα σε Rijen, Κάτω Χώρες.

  5. PLUIMVEEBEDRIJF FRITS JACOBS B.V.

    Κάτω Χώρες

  1. LEKKERLAND NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

  2. LUTRADES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LUTRADES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σπαγγετι, αλκοολουχα ποτα, και συμπυκνωμενοι χυμοι φρουτων. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  1. ROMALAC IMPORT & EXPORT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROMALAC IMPORT & EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  2. ORFFA ADDITIVES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ORFFA ADDITIVES B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει έδρα σε Werkendam, Κάτω Χώρες.

  3. SHOE LINING VAN HOORN

    Κάτω Χώρες

    Η κορυφαία στην παγκόσμια αγορά στον τομέα του εφοδιασμού με επενδύσεις υποδημάτων δέρματος χοίρου, κατσίκας και αγελάδας. Στόχος μας είναι να είμαστε η πηγή και ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για δερμάτινες επενδύσεις.- Δέρματα υψηλής ποιότητας- Ποτέ συστήματα εκτός αποθέματος- Γρήγορη αποστολή και εξυπηρέτηση- Μεγάλη εμπειρία (από το 1930)- Τοπικοί εξειδικευμένοι προμηθευτές με ιδιόκτητες αποθήκες. Προϊόντα. Διαθέτουμε σε απόθεμα τα παρακάτω προϊόντων σε διάφορα πάχη, χαρακτηριστικά και χρώματα.- Μη αποψιλωμένο δέρμα χοίρου- Δέρμα χοίρου στιλβωμένο και φέλπα- Δέρμα κατσίκας, φυσικό και σε μεταλλικά χρώματα- Δέρμα αγελάδας, φυσικό και ημιφυσικό- Με και χωρίς χρώμιο- Τεχνολογία Anti-Aging HexaChrome (έλεγχος χρωμίου) Προϊόντα με την ετικέτα HexaChrome Anti-Aging Technology έχουν τον καλύτερο έλεγχο χρωμίου στην αγορά. Παγκόσμιο δίκτυο Διαθέτουμε τοπικούς αντιπροσώπους σε χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο με τις δικές τους καλά εφοδιασμένες αποθήκες. Για να διευρύνουμε το παγκόσμιο δίκτυο εξυπηρέτησης της εταιρείας μας αναζητούμε εταίρους που μπορούν να ενισχύσουν και να βελτιώσουν το δίκτυο των πωλήσεών μας.