• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ειδικα προϊοντα

Αποτελέσματα για

Ειδικα προϊοντα

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΈμπορος χονδρικής
  1. LIA MOOS

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η LIA MOOS εξειδικεύεται στην εξαγωγή και εισαγωγή ξύλινων προϊόντων, όπως παλέτες τύπου Epal, Euro, προϊόντα σχετικά με την ενέργεια βιοκαυσίμων όπως ξύλινα πέλλετ, πέλλετ Einplus, ξύλινα κούτσουρα, κούτσουρα από ερυθρελάτη, πριστή ξυλεία, ζαχαρωτά, καλλυντικά, σιτάρι, ζάχαρη, εδώδιμα έλαια, σπορέλαια, εκχυλίσματα ελαίων, φακές, μπαχαρικά, υλικά συσκευασίας, εδώδιμοι καρποί και όλων των ειδών προϊόντων γεωργικής παραγωγής και διάφορα άλλα είδη. Δραστηριοποιούμαστε στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Βόρεια Αμερική.

  2. SUCCES TRADING BV

    Κάτω Χώρες

    Η SUCCES TRADING BV δραστηριοποιείται στην αγορά εδώ και πάνω από 40 χρόνια. Φημιζόμαστε για τα προϊόντα μας διατροφής και μη. Πωλούμε και αγοράζουμε απόθεμα και στέλνουμε σε ολόκληρο τον κόσμο. Η φήμη μας αποδεικνύει την αξιοπιστία μας και το γεγονός πως είμαστε δίκαιοι και ειδικοί στον τομέα μας για όλους τους πελάτες μας. Για προϊόντα διατροφής, προσφέρουμε κονσερβοποιημένα τρόφιμα και ποτά για χονδρική πώληση και τροφοδοσία. Τα μη εδώδιμα μας προϊόντα είναι ηλεκτρονικά είδη, αθλητικά υποδήματα, επώνυμα υφάσματα, καλλυντικά αρώματα και είδη πολυτελείας.

  3. HANDELSONDERNEMING J.B. DE LANGE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HANDELSONDERNEMING J.B. DE LANGE B.V., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα, και Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα. Έχει έδρα σε Belfeld, Κάτω Χώρες.