• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γυαλια

Αποτελέσματα για

Γυαλια

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΈμπορος χονδρικής
  1. VAN HEES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN HEES, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλο γυαλί για εργαστήρια και τεχνικές χρήσεις, Συσκευασία, χημικά προϊόντα, Κοίλο γυαλί για εργαστήρια και τεχνικές χρήσεις, Συσκευασία, και καθαρο οινοπνευμα. Έχει έδρα σε Echt, Κάτω Χώρες.

  2. BUYS GLASWERKEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BUYS GLASWERKEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρυσταλλο πορτας. Έχει έδρα σε Stramproy, Κάτω Χώρες.

  3. BOUWMATERIALENHANDEL DE SCHUTBOOM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOUWMATERIALENHANDEL DE SCHUTBOOM B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών, και Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών. Έχει έδρα σε Boekel, Κάτω Χώρες.

  4. GLASTON NETHERLANDS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GLASTON NETHERLANDS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί και κεραμεική - μηχανήματα και εξοπλισμοί βιομηχανιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυαλί - μηχανήματα και εξοπλισμός βιομηχανίας, και Γυαλί - μηχανήματα και εξοπλισμός βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Sittard, Κάτω Χώρες.

  5. B.V. GLASBEWERKINGSBEDRIJF BRABANT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. GLASBEWERKINGSBEDRIJF BRABANT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SAINT-GOBAIN AUTOVER INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SAINT-GOBAIN AUTOVER INTERNATIONAL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών. Έχει έδρα σε Roosendaal, Κάτω Χώρες.