• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικα μηχανηματα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικα μηχανηματα

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΈμπορος χονδρικής
  1. UNNINOX EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UNNINOX EUROPE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  2. BOUW-VAK BOUWSHOP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOUW-VAK BOUWSHOP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πινέλα και ρολά, βαφες τοιχου, και Πινέλα και ρολά. Έχει έδρα σε Bergen Op Zoom, Κάτω Χώρες.

  3. SINATEC INDUSTRIES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SINATEC INDUSTRIES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Oosterhout, Κάτω Χώρες.

  4. DE BRUIN TECHNIEK BOXTEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE BRUIN TECHNIEK BOXTEL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Boxtel, Κάτω Χώρες.

  5. GLASTON NETHERLANDS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GLASTON NETHERLANDS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί και κεραμεική - μηχανήματα και εξοπλισμοί βιομηχανιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυαλί - μηχανήματα και εξοπλισμός βιομηχανίας, και Γυαλί - μηχανήματα και εξοπλισμός βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Sittard, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ALBYCO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALBYCO B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας, και Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας. Έχει έδρα σε 'S-Hertogenbosch, Κάτω Χώρες.

  2. DUTCH MILLING TECHNOLOGY INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DUTCH MILLING TECHNOLOGY INTERNATIONAL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Helvoirt, Κάτω Χώρες.

  3. NELEMANS BOUWSTOFFEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NELEMANS BOUWSTOFFEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Etten-Leur, Κάτω Χώρες.