• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • international

Αποτελέσματα για

International

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. INRATO INTERNATIONAL BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INRATO INTERNATIONAL BV, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ασφάλεια στον χώρο εργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλάκι εξωτερικού χώρου, άυλη προστασία ασφαλείας, Προφυλακτήρες ασφαλείας, Διακόπτης κυκλώματος, Κίνδυνος σύγκρουσης, δομοστοιχειωτή μόνωση μηχανημάτων, Αμαξίδια με αυτόματο έλεγχο AGV, και χημικες αναλυσεις ασφαλειας. Έχει έδρα σε Tollebeek, Κάτω Χώρες.

  2. FIRESTOPSYSTEMS INTERNATIONAL

    Κάτω Χώρες

    Η εισαγωγή και η διανομή βραδυφλεγών προϊόντων ποιότητας και η ανάπτυξη νέων προϊόντων αποτελούν τη βασική επιχειρηματική δραστηριότητα της FSS International. Τα πυρίμαχα προϊόντα αγοράζονται από κορυφαίους κατασκευαστές. Αναζητούμε εμπορικούς εταίρους στη Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Πορτογαλία για: εξαέρωση πυροπροστασίας, διογκούμενα διαφράγματα απομονώσεως πυρός, πυρίμαχες σχάρες εξαέρωσης, πυρίμαχα στεγανωτικά, διογκώσιμος αφρός πυρόσβεσης, βαλβίδες εξαέρωσης πυροπροστασίας.

  3. INTERNATIONAL SOLVENT SOLUTIONS BV

    Κάτω Χώρες

    Η International Solvent Solutions ειδικεύεται στην πώληση και την διανομή, στους βιομηχάνους καταναλωτές, πρώτων χημικών υλών που προέρχονται απευθείας από τον παραγωγό. Η ISS ειδικεύεται επίσης στην αναζήτηση εφαρμογών για χημικά απόβλητα, υπο-προϊόντα και απορρίματα που αποβάλλονται κατά την παραγωγή των πρώτων χημικών υλών. Η πολλαπλές χρήσεις καταλαμβάνει σημαντική θέση στην έρευνα για την μείωση των απορριμάτων και στην ιεραρχία « Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωση» των απορριμάτων.

screen europages
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Προσθήκη επιχείρησής μου
Διαδραστικός χάρτης του τομέα Arrow Right icon
Επιχειρήσεις του τομέα με τις περισσότερες επισκέψεις
  1. BERG TRADING COMPANY

    BERG TRADING COMPANY

    Κάτω Χώρες – Bv Nijkerk

  2. NEAR TRADE

    NEAR TRADE

    Πορτογαλία – Lisboa