• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • στιλβωση

Αποτελέσματα για

Στιλβωση

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. EKKSOL V.O.F.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EKKSOL V.O.F., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδερένιο σύρμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιπαρασιτικά προϊόντα, στιλβωση, και Αντιπαρασιτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Hardenberg, Κάτω Χώρες.

  2. WAXXIMO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WAXXIMO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα συντήρησης αυτοκινήτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικα προϊοντα για τον καθορισμο κινητηρων αυτοκινουμενων οχηματων, γυαλισμα/στιλβωση μοτοσυκλετων, και στιλβωση αυτοκινητων. Έχει έδρα σε Apeldoorn, Κάτω Χώρες.

  3. ACEROS METAL TREATMENT

    Κάτω Χώρες

    Η Emergo Metal Treatment ειδικεύεται στον καθαρισμό και τη συντήρηση ανοξείδωτου χάλυβα και μη σιδηρούχων μετάλλων. Ο ανοξείδωτος χάλυβας δεν είναι ευαίσθητος στη διάβρωση και τη βρωμιά, αλλά σίγουρα όχι χωρίς συντήρηση! Με την αφαίρεση σκουριάς και με την τακτική συντήρηση, παρατείνεται η ζωή και αποφεύγονται τα προβλήματα διάβρωσης. Η Emergo Metal Treatment έχει στο κατάστημα όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τη συντήρηση σε τέλεια κατάσταση ανοξείδωτου χάλυβα : προϊόντα αφαίρεσης σκουριάς, προϊόντα συντήρησης, προϊόντα αφαίρεσης λεκέδων και στίλβωσης.

screen europages
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Προσθήκη επιχείρησής μου
Διαδραστικός χάρτης του τομέα Arrow Right icon
Επιχειρήσεις του τομέα με τις περισσότερες επισκέψεις
  1. CIMES HOME

    CIMES HOME

    Τουρκία – Istanbul

  2. EVRICA FURNITURE

    EVRICA FURNITURE

    Βουλγαρία – Gabrovo