• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. B.V. AANNEMERS INKOOP CENTRALE A.I.C.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. AANNEMERS INKOOP CENTRALE A.I.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Harderwijk, Κάτω Χώρες.

  2. MACHINEFABRIEK BOS KAMPEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MACHINEFABRIEK BOS KAMPEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Kampen, Κάτω Χώρες.

  3. HAAS-MONDOMIX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HAAS-MONDOMIX B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, και Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.