• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μετα-επεξεργασια

Αποτελέσματα για

Μετα-επεξεργασια

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΠάροχος υπηρεσιών
  1. FREEK VAN ESSEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FREEK VAN ESSEN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία - μηχανήματα και υλικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μυοκτονιες, απεντομωσεις κατα των σφηκων, απεντομωσεις κατα των μυρμηγκιων, και επεξεργασια κατα των κατσαριδων. Έχει έδρα σε Vaassen, Κάτω Χώρες.

  2. VAN RENNES GROUP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN RENNES GROUP, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλιακη φωτοβολταϊκη ενεργεια. Έχει έδρα σε Wageningen, Κάτω Χώρες.

  3. TRANSPORTBEMIDDELINGTWENTE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRANSPORTBEMIDDELINGTWENTE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαμεσολαβηση για εισαγωγεσ-εξαγωγες, αποστολες εσωτερικου και εξωτερικου, και διεθνεις μεταφορες. Έχει έδρα σε Nijverdal, Κάτω Χώρες.

  4. VERHOEVEN MILIEUTECHNIEK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VERHOEVEN MILIEUTECHNIEK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός δαπέδων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων, Απορρύπανση περιβάλλοντος - υπηρεσίες, ερευνητικες γεωτρησεις, Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων, και Απορρύπανση περιβάλλοντος - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Zaltbommel, Κάτω Χώρες.

  5. KANTERS INSTALLATIETECHNIEK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KANTERS INSTALLATIETECHNIEK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις, εξαερισμος, και Κεντρικής θέρμανσης εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Terborg, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TAALJUF

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TAALJUF, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία κειμένου - μηχανές. Έχει έδρα σε Kerk-Avezaath, Κάτω Χώρες.

  2. SITA ECOSERVICE TREATMENT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SITA ECOSERVICE TREATMENT B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων, και Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Almelo, Κάτω Χώρες.

  3. JANSEN CHROOM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JANSEN CHROOM B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Enschede, Κάτω Χώρες.

  4. SIJNJA KONSTRUKTIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SIJNJA KONSTRUKTIE B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Heteren, Κάτω Χώρες.

  5. STRAALBEDRIJF PETERSEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STRAALBEDRIJF PETERSEN B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ατσαλοβολή- χάλυβα και μετάλλα, και Ατσαλοβολή- χάλυβα και μετάλλα. Έχει έδρα σε Harderwijk, Κάτω Χώρες.

  1. DULASTA METAALBEWERKING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DULASTA METAALBEWERKING B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Staphorst, Κάτω Χώρες.