• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εστιατόρια- παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι

Αποτελέσματα για

Εστιατόρια- παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΠάροχος υπηρεσιών
  1. ONS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ONS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει έδρα σε De Glind, Κάτω Χώρες.

  2. DE HEUVE CATERING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE HEUVE CATERING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπουφε, μπαουλα, επαγγελματικα γευματα και δειπνα, και μπαρμπεκιου. Έχει έδρα σε Beuningen, Κάτω Χώρες.

  3. BUSINESS CATERING SERVICES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BUSINESS CATERING SERVICES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, και Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  4. SANADOME HOLDING N.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SANADOME HOLDING N.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, και Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει έδρα σε Nijmegen, Κάτω Χώρες.

  5. HOTEL DE KEIZERSKROON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOTEL DE KEIZERSKROON B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξενοδοχείο, Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, Αθλητισμός και ψυχαγωγία, Ξενοδοχείο, Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, και Αθλητισμός και ψυχαγωγία. Έχει έδρα σε Apeldoorn, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. UW CHEF TRICHT BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UW CHEF TRICHT BV, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επαγγελματικα γευματα και δειπνα. Έχει έδρα σε Tricht, Κάτω Χώρες.

  2. HOTEL-CAFÉ-RESTAURANT HOLSCHER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOTEL-CAFÉ-RESTAURANT HOLSCHER B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, και Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει έδρα σε Saasveld, Κάτω Χώρες.

  3. THEATER HOTEL ALMELO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία THEATER HOTEL ALMELO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχείο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, και Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει έδρα σε Almelo, Κάτω Χώρες.

  4. RESTAURANT DE BETUWE TIEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RESTAURANT DE BETUWE TIEL B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει έδρα σε Tiel, Κάτω Χώρες.