• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταφορες και αποστολες

Αποτελέσματα για

Μεταφορες και αποστολες

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. SINTREX

    Κάτω Χώρες

    Ως διεθνείς μεταφορείς και αποστολείς με εκτελωνισμό, προσπαθούμε να παραδίδουμε τα εμπορεύματα το συντομότερο δυνατό. Η Sintrex αποτελεί συνώνυμο της εξυπηρέτησης και οι πελάτες μας δεν το ξεχνούν. Ως κεντρικός συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα διάφορα επαγγέλματα, η Sintrex διασφαλίζει τις διαδικασίες εκτελωνισμού, μεταφορών και/ή αποθήκευσης. Από τη δημιουργία της το 1989, η Sintrex Transport Sintrex Transport Service bv έχτισε μια καλή φήμη στον κόσμο των μεταφορών και της διαχείρισης διακίνησης γενικώς. Λόγω του αυξανόμενου αριθμού των παραδόσεων εξπρές, των μικρών αποθεμάτων και των μικρών διαδρομών διαχείρισης διακίνησης, προσθέσαμε επιπλέον τη δική μας δραστηριότητα courrier: ABC Koerier. Σε λιγότερο από 20 λεπτά, ο courrier είναι παρών στον χώρο φόρτωσης με το καρότσι, το φορτηγάκι ή το μικρό ή μεγάλο λεωφορείο και, χωρίς μεταφορτώσεις, συναποστολές ή ενδιάμεσες στάσεις, κατευθύνεται αμέσως προς τον προορισμό του.

  2. TGN FRITOM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TGN FRITOM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαχείριση αποθηκών, επιμελητεια, Διαχείριση αποθηκών, και αποστολη με χρεωση. Έχει έδρα σε Zwolle, Κάτω Χώρες.

  3. OEGEMA TRANSPORT DEDEMSVAART

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OEGEMA TRANSPORT DEDEMSVAART, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές εμπορευμάτων χύμα, Μεταφορές εμπορευμάτων χύμα, και διεθνεις μεταφορες. Έχει έδρα σε Dedemsvaart, Κάτω Χώρες.

  4. TRANSPORTBEMIDDELINGTWENTE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRANSPORTBEMIDDELINGTWENTE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαμεσολαβηση για εισαγωγεσ-εξαγωγες, αποστολες εσωτερικου και εξωτερικου, και διεθνεις μεταφορες. Έχει έδρα σε Nijverdal, Κάτω Χώρες.

  5. TRANSINFO EXPEDITIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRANSINFO EXPEDITIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαχείριση αποθηκών, Ασφαλισμένες μεταφορές, επιμελητεια, Διαχείριση αποθηκών, Ασφαλισμένες μεταφορές, και αποστολη πορτα-πορτα. Έχει έδρα σε Enschede, Κάτω Χώρες.