• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μαλακοστρακα

Αποτελέσματα για

Μαλακοστρακα

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. XIAO'S IMPORT & EXPORT BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία XIAO'S IMPORT & EXPORT BV, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αναλωσιμα γραφειου. Έχει έδρα σε Urk, Κάτω Χώρες.

  2. LIVINGSEAS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LIVINGSEAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θαλασσινα σε κονσερβα. Έχει έδρα σε Urk, Κάτω Χώρες.

  3. B.V. DECORAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. DECORAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Barneveld, Κάτω Χώρες.

  4. SEAFOOD CONNECTION B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SEAFOOD CONNECTION B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Urk, Κάτω Χώρες.

  5. HOLLAND MEEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOLLAND MEEL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Vriezenveen, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DIJKGRAAF-REINDERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DIJKGRAAF-REINDERS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Apeldoorn, Κάτω Χώρες.

  2. EUROZALM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EUROZALM B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Urk, Κάτω Χώρες.

  3. WIELINK DIERVOEDERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WIELINK DIERVOEDERS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Ijsselmuiden, Κάτω Χώρες.

  4. GOMMERS-DUCHEINE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GOMMERS-DUCHEINE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Gendt, Κάτω Χώρες.

  5. BOREG B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOREG B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Blokzijl, Κάτω Χώρες.

  1. NORTHSEAFOOD HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NORTHSEAFOOD HOLLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαλακόστρακα παρασκευασμένα, και Μαλακόστρακα παρασκευασμένα. Έχει έδρα σε Urk, Κάτω Χώρες.

  2. MDY BEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MDY BEHEER B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  1. COÖPERATIEVE CENTRALE VAN INKOOPVERENIGINGEN VAN ZELFSTANDIGE BROOD- EN/OF BANKETBAKKERS BEKO-BENELU

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COÖPERATIEVE CENTRALE VAN INKOOPVERENIGINGEN VAN ZELFSTANDIGE BROOD- EN/OF BANKETBAKKERS BEKO-BENELU, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Tiel, Κάτω Χώρες.

  2. BEST FISH ALMERE HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BEST FISH ALMERE HOLLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  3. ZEEVISSERIJBEDRIJF J. VAN DEN BERG EN ZONEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZEEVISSERIJBEDRIJF J. VAN DEN BERG EN ZONEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει έδρα σε Urk, Κάτω Χώρες.