• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λευκά είδη

Αποτελέσματα για

Λευκά είδη

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. VADAIN GORDIJNCONFECTIE HC GENEMUIDEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VADAIN GORDIJNCONFECTIE HC GENEMUIDEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα επίπλωσης, Λευκά είδη, Υφάσματα επίπλωσης, και Λευκά είδη. Έχει έδρα σε Genemuiden, Κάτω Χώρες.

  2. GORDIJNATELIER HOEKMAN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GORDIJNATELIER HOEKMAN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα επίπλωσης, Λευκά είδη, Υφάσματα επίπλωσης, και Λευκά είδη. Έχει έδρα σε Genemuiden, Κάτω Χώρες.

  3. ELDENA GORDIJNATELIER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ELDENA GORDIJNATELIER, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα επίπλωσης, Λευκά είδη, Υφάσματα επίπλωσης, και Λευκά είδη. Έχει έδρα σε Heino, Κάτω Χώρες.

  4. ARLI GROUP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ARLI GROUP B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λευκά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας, και Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας. Έχει έδρα σε Enschede, Κάτω Χώρες.

  5. BLYCOLIN GROEP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BLYCOLIN GROEP B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λευκά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λευκά είδη για οργανισμούς, και Λευκά είδη για οργανισμούς. Έχει έδρα σε Zaltbommel, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MARCO WERKBLADEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MARCO WERKBLADEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λευκά είδη. Έχει έδρα σε Beuningen Gld, Κάτω Χώρες.

  2. DELTEX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DELTEX B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λευκά είδη επαγγελματικής και βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας, και Λευκά είδη κρεβατοκάμαρας. Έχει έδρα σε Delden, Κάτω Χώρες.

  3. BIOTARIS BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Biotaris, μια ολλανδική εταιρεία, είναι ηγετική ευρωπαϊκή εταιρεία εξαγωγής πρωτογάλακτος βοοειδής και πρόβειας προέλευσης, καθώς και μιας ποικιλόμορφης γκάμας γαλακτοκομικών προϊόντων. Για πάνω από δώδεκα χρόνια, εξάγουμε με επιτυχία τα προϊόντα μας ανώτερης ποιότητας σε παγκόσμια κλίμακα, ενισχύοντας την φήμη της Ολλανδίας όσον αφορά την γαλακτοκομική γεωργία. Οι αγρότες μας συνδυάζουν την παραδοσιακή φροντίδα με προηγμένη διαχείριση αγροκτημάτων, εξασφαλίζοντας την υγεία και ικανοποίηση των ζώων μέσα από πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης της ποιότητας. Αυστηροί κανόνες εφαρμόζονται για την χρήση ορμονών και αντιβιωτικών, εξασφαλίζοντας πως τα γαλακτοκομικά προϊόντα μας παραμένουν αγνά και χωρίς βλαβερά υπολείμματα. Η εκτενής μας εμπειρία μας επιτρέπει να ικανοποιούμε τα σύγχρονα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις ανάγκες των πελατών μας σε διάφορες βιομηχανίες, εκ των οποίων τα εργοστάσια τροφίμων, τα συμπληρώματα υγείας, την αθλητική διατροφή, βρεφικά είδη διατροφής και καλλυντικά. Η Biotaris προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση και την ικανότητα βοήθειας στην ανάπτυξη εξατομικευμένων προϊόντων μέσα από την υπηρεσία μας λευκού σήματος.