• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ψυγεια

Αποτελέσματα για

Ψυγεια

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. VAN WEST KOELTECHNIEK BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VAN WEST KOELTECHNIEK BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματοι ψύκτες νερού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψυγεια νερου για συλλογικες εγκαταστασεις, συστήματα ψύξης, και ψυξη νερου. Έχει έδρα σε Hw 't Harde, Κάτω Χώρες.

  2. RADEMAKER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RADEMAKER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φούρνος για πίτσα, Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παρασκευης ψωμιου, ψυγεια για την βιομηχανια τροφιμων, φούρνος για πίτσα, και Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Culemborg, Κάτω Χώρες.

  3. GARAGEPARK BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GARAGEPARK BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκες και τελωνειακή αποταμίευση εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές με φορτηγά-ψυγεία. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  4. PS KOELTECHNIEK DEVENTER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PS KOELTECHNIEK DEVENTER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Deventer, Κάτω Χώρες.