• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συγκολληση

Αποτελέσματα για

Συγκολληση

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. DOLFING DRUTEN PROTECTIVE WEAR

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Dolfing κατασκευάζει ενδύματα από το 1919, εφαρμόζοντας τεχνικές συγκόλλησης υψηλών συχνοτήτων από το 1958. Εκτός από τα υδατοστεγή ενδύματα εργασίας, εξυπηρετεί πλέον και πλήθος άλλων αγορών, συμπεριλαμβανομένων των υδατοστρωμάτων, της ιατρικής, του αυτοκινήτου, των αποστολών κ.ά. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής στο Druten κατασκευάζουν, επίσης, ειδικά φουσκωτά και άλλα ειδικά προϊόντα με συγκόλληση υψηλών συχνοτήτων. Εδώ και 60 έτη, η Dolfing είναι μια ευρέως γνωστή επωνυμία στον κόσμο των επαγγελματικών προστατευτικών ενδυμάτων εργασίας.

  2. IMS - INTEGRATED MECHANIZATION SOLUTIONS BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IMS - INTEGRATED MECHANIZATION SOLUTIONS BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική ακριβείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοκιμές προϊόντων και υλικών, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, αυτοματοποιηση γραμμων συναρμολογησης, Δοκιμές προϊόντων και υλικών, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, και τεχνολογιες για το εμποριο. Έχει έδρα σε Almelo, Κάτω Χώρες.

  3. BRM LASERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRM LASERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοπη, εκτυπωσεις λεϊζερ σε υφασματα, χαραξεις, και μηχανες κοπης λεϊζερ. Έχει έδρα σε Winterswijk, Κάτω Χώρες.

  4. ALUSTAAL BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALUSTAAL BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά τελικά προϊόντα, Επεξεργασία μετάλλων, λυόμενες κατασκευές, Μεταλλικά τελικά προϊόντα, και εργασία σε συγκόλληση και συναρμολόγηση. Έχει έδρα σε Gendt, Κάτω Χώρες.

  5. BEMEI B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BEMEI B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει έδρα σε Holten, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CONSTRUCTIE- EN LASBEDRIJF BESARIS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CONSTRUCTIE- EN LASBEDRIJF BESARIS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, και Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει έδρα σε Apeldoorn, Κάτω Χώρες.

  2. ALUSTAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALUSTAAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, και Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει έδρα σε Huissen, Κάτω Χώρες.

  3. NOVICON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NOVICON B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει έδρα σε Oldenzaal, Κάτω Χώρες.

  4. AWL-TECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AWL-TECHNIEK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση - μηχανήματα και υλικά. Έχει έδρα σε Harderwijk, Κάτω Χώρες.