• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μη σιδηρουχα μεταλλα

Αποτελέσματα για

Μη σιδηρουχα μεταλλα

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ACEROS METAL TREATMENT

    Κάτω Χώρες

    Η Emergo Metal Treatment ειδικεύεται στον καθαρισμό και τη συντήρηση ανοξείδωτου χάλυβα και μη σιδηρούχων μετάλλων. Ο ανοξείδωτος χάλυβας δεν είναι ευαίσθητος στη διάβρωση και τη βρωμιά, αλλά σίγουρα όχι χωρίς συντήρηση! Με την αφαίρεση σκουριάς και με την τακτική συντήρηση, παρατείνεται η ζωή και αποφεύγονται τα προβλήματα διάβρωσης. Η Emergo Metal Treatment έχει στο κατάστημα όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τη συντήρηση σε τέλεια κατάσταση ανοξείδωτου χάλυβα : προϊόντα αφαίρεσης σκουριάς, προϊόντα συντήρησης, προϊόντα αφαίρεσης λεκέδων και στίλβωσης.

  2. BONS & EVERS GROUP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BONS & EVERS GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα, χυτευση ορειχαλκου εν θερμω, χύτευση αλουμινίου, Αυτοκινητοβιομηχανία, και Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Borne, Κάτω Χώρες.

  3. STAALKABELSTUNTER.COM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STAALKABELSTUNTER.COM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Opheusden, Κάτω Χώρες.

  4. STANSTECHNIEK GAANDEREN BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STANSTECHNIEK GAANDEREN BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σφραγισεις, και κατασκευη πρωτοτυπων. Έχει έδρα σε Gaanderen, Κάτω Χώρες.

  5. KOLF & MOLIJN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOLF & MOLIJN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, Παράθυρα, Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Παράθυρα. Έχει έδρα σε Emmeloord, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PROFIEL TECHNIEK ZELHEM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PROFIEL TECHNIEK ZELHEM B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Zelhem, Κάτω Χώρες.

  2. AWEJA RAILSYSTEMEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AWEJA RAILSYSTEMEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηροτροχιές - σιδηρούχα μέταλλα, και Σιδηροτροχιές - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Ulft, Κάτω Χώρες.

  3. KALUR B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KALUR B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο, και Αγωγοί και σωλήνες από αλουμίνιο. Έχει έδρα σε Hasselt, Κάτω Χώρες.

  4. SSAB SWEDISH STEEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SSAB SWEDISH STEEL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, και Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Beuningen Gld, Κάτω Χώρες.

  5. B.V. METAALGAASWEVERIJ DINXPERLO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. METAALGAASWEVERIJ DINXPERLO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Dinxperlo, Κάτω Χώρες.

  1. GEMA APPARATENBOUW B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEMA APPARATENBOUW B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Biddinghuizen, Κάτω Χώρες.

  2. ARENDSEN PLAATWERK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ARENDSEN PLAATWERK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, και Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Ulft, Κάτω Χώρες.

  1. DRAAD NIJMEGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DRAAD NIJMEGEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια από χαλκό, και Σύρματα και καλώδια από χαλκό. Έχει έδρα σε Nijmegen, Κάτω Χώρες.

  2. FUTURE PIPE INDUSTRIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FUTURE PIPE INDUSTRIES B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Hardenberg, Κάτω Χώρες.

  3. VOLKERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VOLKERS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Nijkerk Gld, Κάτω Χώρες.

  4. STAJA BEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STAJA BEHEER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Hengelo Gld, Κάτω Χώρες.

  5. GRAF HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GRAF HOLLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Enschede, Κάτω Χώρες.

  6. B.V. TWENTSCHE KABELFABRIEK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. TWENTSCHE KABELFABRIEK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Haaksbergen, Κάτω Χώρες.