• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικα μηχανηματα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικα μηχανηματα

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. AKC TEXTILES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AKC TEXTILES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, ενωσεις υφαντουργικων επιχειρησεων και επιχειρησεων της βιομηχανιας ενδυματων, βρεφικα ρουχα, και επαγγελματικα ενδυματα για ξενοδοχεια. Έχει έδρα σε Zevenaar, Κάτω Χώρες.

  2. RADEMAKER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RADEMAKER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φούρνος για πίτσα, Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παρασκευης ψωμιου, ψυγεια για την βιομηχανια τροφιμων, φούρνος για πίτσα, και Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Culemborg, Κάτω Χώρες.

  3. HANDELSONDERNEMING SVH-MB (VOORDELIGBOUWEN.COM)

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HANDELSONDERNEMING SVH-MB (VOORDELIGBOUWEN.COM), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Zeddam, Κάτω Χώρες.

  4. B.V. AANNEMERS INKOOP CENTRALE A.I.C.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. AANNEMERS INKOOP CENTRALE A.I.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Harderwijk, Κάτω Χώρες.

  5. STORK PLASTICS MACHINERY B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STORK PLASTICS MACHINERY B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, και Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Hengelo Ov, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ALMI MACHINEFABRIEK VRIEZENVEEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALMI MACHINEFABRIEK VRIEZENVEEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός, και Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Vriezenveen, Κάτω Χώρες.

  2. EURO PÂTISSERIE PRODUCTIES APELDOORN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EURO PÂTISSERIE PRODUCTIES APELDOORN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας, και Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία μπισκοτοποιΐας. Έχει έδρα σε Apeldoorn, Κάτω Χώρες.

  3. MASTERFOAM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MASTERFOAM B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, και Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Ootmarsum, Κάτω Χώρες.

  4. SCHOTT BENELUX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCHOTT BENELUX B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί και κεραμεική - μηχανήματα και εξοπλισμοί βιομηχανιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυαλί - μηχανήματα και εξοπλισμός βιομηχανίας, και Γυαλί - μηχανήματα και εξοπλισμός βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Tiel, Κάτω Χώρες.

  5. CEVES-VERGEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CEVES-VERGEER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί και κεραμεική - μηχανήματα και εξοπλισμοί βιομηχανιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεραμεική - μηχανήματα για τη βιομηχανία, και Κεραμεική - μηχανήματα για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Deventer, Κάτω Χώρες.

  1. HANDELSMAATSCHAPPIJ POLYKETTING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HANDELSMAATSCHAPPIJ POLYKETTING B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Zelhem, Κάτω Χώρες.

  2. DUTCH TECSOURCE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DUTCH TECSOURCE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Beusichem, Κάτω Χώρες.

  1. STORK VECO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STORK VECO B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - βιομηχανικά μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαμόρφωση καουτσούκ - μηχανήματα, και Διαμόρφωση καουτσούκ - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Eerbeek, Κάτω Χώρες.

  2. MACHINEFABRIEK WESTERHOF B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MACHINEFABRIEK WESTERHOF B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Denekamp, Κάτω Χώρες.

  3. E.C.S.-VAN VUGHT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία E.C.S.-VAN VUGHT B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Brummen, Κάτω Χώρες.

  4. UNIVERSAL CORRUGATED B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UNIVERSAL CORRUGATED B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Almelo, Κάτω Χώρες.

  5. NEPAS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NEPAS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Enschede, Κάτω Χώρες.

  6. SYNPRODO PRODUKTIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SYNPRODO PRODUKTIE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει έδρα σε Wijchen, Κάτω Χώρες.

  7. UNITT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UNITT B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - βιομηχανικά μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Nijmegen, Κάτω Χώρες.

  8. FINIS FOODPROCESSING EQUIPMENT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FINIS FOODPROCESSING EQUIPMENT B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ulft, Κάτω Χώρες.

  1. MACHINEFABRIEK EILLERT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MACHINEFABRIEK EILLERT B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Winterswijk, Κάτω Χώρες.

  2. FOOD TECHNOLOGY NOORD-OOST NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FOOD TECHNOLOGY NOORD-OOST NEDERLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Almelo, Κάτω Χώρες.

  3. SELL KUNSTSTOFFEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SELL KUNSTSTOFFEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει έδρα σε Nijkerk Gld, Κάτω Χώρες.

  4. B.V. STEENFABRIEK HUISSENSWAARD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. STEENFABRIEK HUISSENSWAARD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Πλινθοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Angeren, Κάτω Χώρες.

  5. ABERSON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ABERSON B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Zwolle, Κάτω Χώρες.

  6. MACHINEFABRIEK BOS KAMPEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MACHINEFABRIEK BOS KAMPEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Kampen, Κάτω Χώρες.

  7. JOHN DEERE ENSCHEDE B.V.

    Κάτω Χώρες

  8. ABT B.V.

    Κάτω Χώρες

  9. SIMCO-ION EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Για περισσότερα από 50 χρόνια, η Simco-Ion Europe είναι ηγετική εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού απαλοιφής στατικού ηλεκτρισμού. Συνεργαζόμαστε παγκοσμίως με τους ΚΑΚ και διαθέτουμε εκτενείς γνώσεις και πολλοί εταίροι οι οποίοι δραστηριοποιούνται παγκοσμίως σε τοπικό επίπεδο. Εφοδιάζουμε πολλές βιομηχανίες με τυποποιημένα ή εξατομικευμένα συστήματα απαλοιφής στατισμού ή εξοπλισμό για την διαχείριση της ύπαρξης και του επιπέδου ηλεκτρικού στατισμού στα μηχανήματα και προϊόντα. Η βιομηχανία των πλαστικών έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς όπως και η βιομηχανία της συσκευασίας, μετατροπής, εκτύπωσης, κλωστοϋφαντουργίας και γραφιστικής, στις οποίες έχουμε προσφέρει γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις για πολλά χρόνια. Διανέμουμε όλα τα προϊόντα μας μέσα από έναν παγκόσμιο δίκτυο καταρτισμένων αντιπροσώπων και πρακτόρων. Προκειμένου να παραμείνουμε στην ηγετική μας θέση στην αγορά για (αντι)στατικές λύσεις, πράττουμε ανάλογα : συνεχή βελτίωση προϊόντων ανώτατης ποιότητας, παγκόσμια διαθεσιμότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της Simco, ασύγκριτη τεχνική εμπειρογνωμοσύνη που προσφέρεται σε τοπικό επίπεδο, εταίρος για λύσεις ΚΑΚ σε παγκόσμιο επίπεδο. Είμαστε ο εταίρος σας!

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικα μηχανηματα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

29 Επιχειρήσεις