• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. TEVEMA

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Με έτος ίδρυσης το 1936, η TEVEMA είναι αδιμφισβήτητα κυριάρχος στον κλάδο των μηχανικών ελατηρίων, είτε πρόκειται για τυποποιημένα προϊόντα είτε για εξατομικευμένες λύσεις. Διαθέτει μια εκτεταμένη και ευρεία γκάμα προϊόντων στις τέσσερις γωνιές του κόσμου, και ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων. Η γκάμα προϊόντων της TEVEMA, εκτός από ολοκληρωμένη, είναι και εξαιρετικά ευέλικτη, καθώς συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τα τυποποιημένα ελατηρία με τη δυνατότητα παραγωγής ελατηρίων βάσει παραγγελίας, προκειμένου να ανταποκρίνεται με ακρίβεια στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Αυτή η ευελιξία στην παραγωγή καθιστά την TEVEMA έναν πολύτιμο συνεργάτη για κάθε έργο που απαιτεί συγκεκριμένες και εξατομικευμένες λύσεις στον τομέα των μηχανικών ελατηρίων. Με γερές βάσεις στην παράδοση και την εμπειρία, και ταυτόχρονα αφουγκραζόμενη τις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών της, η εταιρεία μας αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας στον κλάδο των μηχανικών ελατηρίων. Η επιλογή σας είναι μία: για κάθε ανάγκη σε μηχανικά ελατήρια, η TEVEMA είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας. Έχετε πάντοτε δίπλα σας την πολυλειτουργικότητα και την ανθεκτικότητα των προϊόντων της TEVEMA. Ανακαλύψτε σήμερα τις δυνατότητες που σας παρέχουν τα ελατήρια της TEVEMA και απολαύστε την ανώτερη ποιότητα και την τεχνογνωσία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας από το 1936.

  2. RAVAS EUROPE BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η RAVAS είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία για κινητά συστήματα ζύγισης ενσωματωμένα σε χειροκίνητα ανυψωτικά οχήματα, ηλεκτρικά οχήματα συστημάτων αποθήκης και περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Η καινοτομική μας ομάδα αναπτύσσεις έξυπνες λύσεις και υπηρεσίες για τις αλυσίδες εφοδιασμού των πελατών μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Μετατρέπουμε δεδομένα σε νόμισμα δημιουργώντας έξυπνα δεδομένα σχετικά με το βάρος και τον όγκο ροών υλικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτιστοποίηση κάθε αλυσίδας εφοδιασμού στη βιομηχανία και στη διοικητική μέριμνα. Τα συστήματα RAVAS ενδείκνυνται για όλες τις μάρκες και όλα τα μοντέλα ΚΑΕ. Μετατρέψτε τα δικά σας έξοδα διοικητικής μέριμνας σε κέρδος χρησιμοποιώντας κινητές λύσεις ζύγισης και όγκου της RAVAS για τη μεταφορά υλικών. Βελτιώστε τις δικές σας διαδικασίες παραγωγής και διοικητικής μέριμνας με τη δημιουργία δεδομένων σε πραγματικό χρόνο σχετικών με τις ροές υλικών συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας δεδομένων με συστήματα TMS, WMS ή ERP. Αυτή είναι η υπόσχεση της RAVAS: Δημιουργία νοημοσύνης για όλους τους κλάδους και όλες τις εφαρμογές.

  3. LINDEBOOM HOLDING B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η LindeBoom Holding B.V. που ιδρύθηκε το 1996, είναι γνωστή ως ανώτερης κατηγορίας χημική επιχείρηση στην Ευρώπη, αναγνωρισμένη για την εξαιρετική της παρουσία στη διεθνή αγορά χημικών προϊόντων. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην εξαγωγή ενός ευρέος φάσματος χημικών προϊόντων και είναι υπερήφανη για την τεχνογνωσία της στους τομείς των προσθέτων σκυροδέματος, των χημικών προϊόντων εξόρυξης, των συστατικών προσωπικής περιποίησης, των γεωργικών λιπασμάτων κλπ. Η αφοσίωσή μας υπερβαίνει τις συγκεκριμένες σειρές προϊόντων. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για χημικά προϊόντα ολλανδικής προέλευσης που χαρακτηρίζουν την ποικίλη γκάμα των προϊόντων μας και την ολοκληρωμένη γνώση του κλάδου. Επιδιώκουμε να αποκαθιστούμε στενές σχέσεις με τους πελάτες μας, με προτεραιότητα την άμεση ανταπόκριση σε αιτήματα και στην παροχή ενημερωτικών προσφορών. Σε όλη την πορεία μας, η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελούσε πάντοτε πηγή ιδιαίτερης υπερηφάνειας και εξακολουθεί να αποτελεί σταθερό στόχο μας για το μέλλον. Στόχος μας είναι όχι μόνο η προμήθεια. Είναι να συνδράμουμε τους πελάτες μας να βρίσκουν βέλτιστες λύσεις για σύνθετες και τεχνικές προκλήσεις. Επιπλέον, αριστεύουμε στη διευθέτηση συνδυασμένων αποστολών διαφόρων στοιχείων οποιασδήποτε ποσότητας, παρέχοντας ανταγωνιστικές τιμές, ευέλικτα χρονοδιαγράμματα παράδοσης και ευνοϊκούς όρους πληρωμής. Τηρώντας τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας, η LindeBoom Holding B.V. διαθέτει πιστοποιητικό συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO9001: 2008. Επιπλέον, η εταιρεία μας έχει διακριθεί ως ελεγχόμενος προμηθευτής SGS, γεγονός που τεκμηριώνει τη σταθερή δέσμευσή μας για την αριστεία σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων μας.

  4. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η FlevoTrade Worldwide Food Trader είναι η ειδική στα κρεμμύδια. Αφοσιωνόμαστε στην καλλιέργεια κρεμμυδιών με τον εξειδικευμένο σταθμό διαλογής και συσκευασίας μας. Τα κρεμμύδια διαλέγονται με έναν ρυθμό 75 τόνων την ώρα. Ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία διασφαλίζουν ότι τα κρεμμύδια της FlevoTrade είναι διεθνώς φημισμένα για την ποιότητά τους. Επιπλέον, η FlevoTrade προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα έτοιμα για το ράφι υπό τη δική της επωνυμία. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις εισαγωγές και εξαγωγές, τα προϊόντα μας περνούν από προσεκτική διαλογή και εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Με έδρα στο Φλέβολαντ, στις Κάτω Χώρες, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εσωτερικά και εκτεταμένη χωρητικότητα αποθήκευσης. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, παρέχουμε υλικοτεχνική υποστήριξη από το χωράφι μέχρι την παράδοση στον πελάτη, με εγγυημένη ποιότητα παγκοσμίου κλάσεως.

  5. BAS MACHINE BOUW

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η BAS Machinebouw αριστεύει στην δημιουργία εξατομικευμένων λύσεων μηχανικής μηχάνευσης, από νέες παραγωγικές γραμμές μέχρι την βελτίωση λειτουργικών γραμμών. Η γκάμα των υπηρεσιών μας καλύπτει τα πάντα, από τον σχεδιασμό και την λεπτομερή μηχανική μέχρι την κατασκευή ειδικού και κλασικού μηχανήματος. Με επίκεντρο στις παραμέτρους έρευνας και ανάπτυξης και στους αυτοματισμούς εργαστηρίων, αναλαμβάνουμε την δημιουργία πρωτοτύπων και την βελτιστοποίηση διαδικασιών, εξασφαλίζοντας άψογα αποτελέσματα από τον σχεδιασμό ως την ανάπτυξη στο πεδίο. Η εξαίσιες μας προσφορές συμπ. ειδικά και κλασικά μηχανήματα και λύσεις αυτοματισμού, εξατομικευμένο σύστημα ένταξης και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη από το Α ως το Ω. Ομαλοποιούμε την διαχείριση το έργου, την εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία και παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και συντήρηση για να υποστηρίξουμε την σωστή λειτουργία σας. Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες, η BAS Machinebouw προσαρμόζεται στις αναπτυσσόμενες βιομηχανικές απαιτήσεις, παραδίδοντας μηχανήματα που εντάσσονται ομαλά στα συστήματα σας. Δεσμευόμαστε για καινοτομία και συνεργασία με τον πελάτη και κατανοούμε και ικανοποιούμε τις ανάγκες σας με ακρίβεια.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ROLFLEX NEDERLAND BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROLFLEX NEDERLAND BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές πόρτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τμηματικές πόρτες για τη βιομηχανία, κιγκλιδωματα με ελευθερο ανοιγμα, βιομηχανικες πυλες, και Τμηματικές πόρτες για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Ulft, Κάτω Χώρες.

  2. LAUGFS EUROPE BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LAUGFS EUROPE BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαστικά οχημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαστικα για βιομηχανικα οχηματα, και ελαστικα για αγροτικα μηχανηματα. Έχει έδρα σε Zevenaar, Κάτω Χώρες.

  3. WATERMAN ONIONS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WATERMAN ONIONS BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, κρεμμυδια, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Emmeloord, Κάτω Χώρες.

  4. NORAH PLASTICS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NORAH PLASTICS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοχεία και κάδοι πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μονωτικές, θερμικές συσκευασίες, Μονωτικές, θερμικές συσκευασίες, και κοντεινερ απο πλαστικο για τη βιομηχανια τροφιμων. Έχει έδρα σε Arnhem, Κάτω Χώρες.

  5. VPS INTERNATIONAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VPS INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπαντικά για αυτοκίνητα, λιπαντικα βιομηχανικης χρησης, Λιπαντικά για αυτοκίνητα, συνθετικα λιπη, και ειδικα λιπαντικα. Έχει έδρα σε Zevenaar, Κάτω Χώρες.

  1. DYADE LUBRICANTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DYADE LUBRICANTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά για αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπαντικά βιομηχανικά, λιπαντικα, Λιπαντικά βιομηχανικά, Λιπαντικά για την αυτοκινητοβιομηχανία, και Λιπαντικά από βιοδιασπώμενα υλικά. Έχει έδρα σε Duiven, Κάτω Χώρες.

  2. GIBAS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GIBAS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά ρομπότ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανικες κατασκευες, και αυτοματοποίηση γραμμή παραγωγής. Έχει έδρα σε Nijkerk, Κάτω Χώρες.

  1. IMC EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία IMC EUROPE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρένα οχημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικα φρενα, πλακέτες φρένων, δισκοι φρενου, και φρένα και συμπλέκτες. Έχει έδρα σε Ede, Κάτω Χώρες.

  2. REDOX WATER TECHNOLOGY B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία REDOX WATER TECHNOLOGY B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επεξεργασια βιομηχανικων λυματων, και ουσιες επεξεργασιας υδατων. Έχει έδρα σε Winterswijk, Κάτω Χώρες.

  3. RADEMAKER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RADEMAKER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φούρνος για πίτσα, Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παρασκευης ψωμιου, ψυγεια για την βιομηχανια τροφιμων, φούρνος για πίτσα, και Ζαχαροπλαστική - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Culemborg, Κάτω Χώρες.

  4. WETAC

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WETAC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιβατικά αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαταρίες, ηλεκτρολογος αυτοκινητων για βιομηχανικα οχηματα, κατασκευη πλοιων, Μπαταρίες, και Ανταλλακτικά για βαρέα οχήματα. Έχει έδρα σε Ede, Κάτω Χώρες.

  5. JAN KUIPERS NUNSPEET

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JAN KUIPERS NUNSPEET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και αστικη διαρρυθμιση. Έχει έδρα σε Nunspeet, Κάτω Χώρες.

  6. ECLARION

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ECLARION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Arnhem, Κάτω Χώρες.

  7. MULTI-DEUR SERVICE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MULTI-DEUR SERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γκαραζοπορτες. Έχει έδρα σε Zeewolde, Κάτω Χώρες.

  8. BAS MACHINEBOUW

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BAS MACHINEBOUW, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικη μηχανικη, μηχανικες κατασκευες, και βιομηχανικα προϊοντα και συσκευες ηλεκτροτεχνιας. Έχει έδρα σε Ochten, Κάτω Χώρες.

  1. TECNOTION

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TECNOTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά ρομπότ. Έχει έδρα σε Almelo, Κάτω Χώρες.

  2. TECHNISCHE VEREN TWENTE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TECHNISCHE VEREN TWENTE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελατήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικα ελατηρια, και ελατηρια σε σχημα ταινιας. Έχει έδρα σε Oldenzaal, Κάτω Χώρες.

  3. QT-ZAYB INDUSTRIES BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία QT-ZAYB INDUSTRIES BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικά πλαστικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ινα ραφιας, κοκκοποιηση πλαστικων υλικων, μητρικα μιγματα για πλαστικα υλικα, και βιομηχανικά γάντια. Έχει έδρα σε Apeldoorn, Κάτω Χώρες.

  4. INSTALLATIEBEDRIJF FH LOOHUIS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INSTALLATIEBEDRIJF FH LOOHUIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα, και Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Saasveld, Κάτω Χώρες.

  5. ZALPAK & STRAATMAN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZALPAK & STRAATMAN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, και Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει έδρα σε Almelo, Κάτω Χώρες.

  6. EILLERT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EILLERT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Winterswijk, Κάτω Χώρες.

  7. PENKO ENGINEERING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PENKO ENGINEERING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα για τον ελεγχο διαδικασιας και βιομηχανικων αυτοματισμων, και οργανα ζυγισης και δοσομετρησης. Έχει έδρα σε Ede, Κάτω Χώρες.

  8. CENTRI TECH SEPARATIONS TWENTE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CENTRI TECH SEPARATIONS TWENTE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων. Έχει έδρα σε Almelo, Κάτω Χώρες.

  9. SUN ROESTVASTSTAAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SUN ROESTVASTSTAAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές σκάλες, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικοί στύλοι, Μεταλλικές σκάλες, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικοί στύλοι. Έχει έδρα σε Bemmel, Κάτω Χώρες.

  10. POLYVEYOR B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία POLYVEYOR B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός, Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών, Βιομηχανική συντήρηση, Ανύψωση - εξοπλισμός, Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών, και Βιομηχανική συντήρηση. Έχει έδρα σε Zelhem, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

97 Επιχειρήσεις

Kατηγορια