...Ωμό βιολογικό κακάοσεσκόνη παράγεται με την ψυχρή πίεση ψημένων κόκκων κακάου και στη συνέχεια αλέθεται σε μια λεπτή σκόνη. Μέσω αυτής της διαδικασίας, σχεδόν όλο το λίπος αφαιρείται από τον κόκκο κακάου, αφήνοντας μια έντονη, πλούσια και πικρή γεύση. Ο κακάο είναι μια εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών όπως οι προκυανιδίνες και οι φλαβονοειδείς.
... χρησιμοποιώντας τον εκτοξευτή κρέμας σας.
30-ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΤΟΥΡΤΑ
Μια σοκολατένια τούρτα που μπορείτε να προετοιμάσετε με πολλούς τρόπους, και είναι εντελώς στο χέρι σας ποια υλικά θα χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρη ή κανονική σοκολάτα και άλλα πράγματα όπως σκόνηκακάο, στιγμιαίο καφέ κ.λπ. Παρακάτω έχουμε μιλήσει για μία από τις ταχύτερες μεθόδους για να προετοιμάσετε...