• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ετοιμα ενδυματα

Αποτελέσματα για

Ετοιμα ενδυματα

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. 2BSTYLISH

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία 2BSTYLISH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έτοιμα ενδύματα. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  2. HOLLAND SEWING HOUSE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOLLAND SEWING HOUSE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έτοιμα ενδύματα. Έχει έδρα σε Zeewolde, Κάτω Χώρες.

  3. DCW

    Κάτω Χώρες

    Στην εταιρεία μας εργάζονται άτομα με ειδικές ανάγκες. Αυτήν την στιγμή εργάζονται περίπου 500 υπάλληλοι. Η αποστολή μας είναι: "να προσφέρουμε και να οργανώσουμε εξατομικευμένη εργασία στους υπαλλήλους μας." όραμα: το πετυχαίνουμε χάρη στην: αποτελεσματική και ωφέλιμη οργάνωση των παραγωγικών δραστηριοτήτων - την οργάνωση της εργασίας σε ένα οικείο και ασφαλές περιβάλλον, όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κανονική μορφή της- την υποστήριξη της ανάπτυξης ικανοτήτων που συνδυάζονται με την κατάσταση του υπαλλήλου και τις δραστηριότητες που πρέπει να εκτελέσει το προσωπικό.

  4. DAKLAPACK EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DAKLAPACK EUROPE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγη ετοιμων ενδυματων, αειφορος αναπτυξη, και δευτερογενείς πρώτες ύλες. Έχει έδρα σε Lelystad, Κάτω Χώρες.

  5. TIMMERMANS MODESTOFFEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TIMMERMANS MODESTOFFEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα για έτοιμα ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, και Υφάσματα. Έχει έδρα σε Twello, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SARTO FASHION B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SARTO FASHION B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, και Γυναικεία έτοιμα ενδύματα. Έχει έδρα σε Winssen, Κάτω Χώρες.

  2. TRES CHIC HENGEVELDE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRES CHIC HENGEVELDE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία έτοιμα ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία ενδύματα, και Γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε Hengevelde, Κάτω Χώρες.