• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξατομικευμενα προιοντα

Αποτελέσματα για

Εξατομικευμενα προιοντα

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. TEVEMA

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Με έτος ίδρυσης το 1936, η TEVEMA είναι αδιμφισβήτητα κυριάρχος στον κλάδο των μηχανικών ελατηρίων, είτε πρόκειται για τυποποιημένα προϊόντα είτε για εξατομικευμένες λύσεις. Διαθέτει μια εκτεταμένη και ευρεία γκάμα προϊόντων στις τέσσερις γωνιές του κόσμου, και ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων. Η γκάμα προϊόντων της TEVEMA, εκτός από ολοκληρωμένη, είναι και εξαιρετικά ευέλικτη, καθώς συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τα τυποποιημένα ελατηρία με τη δυνατότητα παραγωγής ελατηρίων βάσει παραγγελίας, προκειμένου να ανταποκρίνεται με ακρίβεια στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Αυτή η ευελιξία στην παραγωγή καθιστά την TEVEMA έναν πολύτιμο συνεργάτη για κάθε έργο που απαιτεί συγκεκριμένες και εξατομικευμένες λύσεις στον τομέα των μηχανικών ελατηρίων. Με γερές βάσεις στην παράδοση και την εμπειρία, και ταυτόχρονα αφουγκραζόμενη τις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών της, η εταιρεία μας αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας στον κλάδο των μηχανικών ελατηρίων. Η επιλογή σας είναι μία: για κάθε ανάγκη σε μηχανικά ελατήρια, η TEVEMA είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας. Έχετε πάντοτε δίπλα σας την πολυλειτουργικότητα και την ανθεκτικότητα των προϊόντων της TEVEMA. Ανακαλύψτε σήμερα τις δυνατότητες που σας παρέχουν τα ελατήρια της TEVEMA και απολαύστε την ανώτερη ποιότητα και την τεχνογνωσία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας από το 1936.

  2. BIOTARIS BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Biotaris, μια ολλανδική εταιρεία, είναι ηγετική ευρωπαϊκή εταιρεία εξαγωγής πρωτογάλακτος βοοειδής και πρόβειας προέλευσης, καθώς και μιας ποικιλόμορφης γκάμας γαλακτοκομικών προϊόντων. Για πάνω από δώδεκα χρόνια, εξάγουμε με επιτυχία τα προϊόντα μας ανώτερης ποιότητας σε παγκόσμια κλίμακα, ενισχύοντας την φήμη της Ολλανδίας όσον αφορά την γαλακτοκομική γεωργία. Οι αγρότες μας συνδυάζουν την παραδοσιακή φροντίδα με προηγμένη διαχείριση αγροκτημάτων, εξασφαλίζοντας την υγεία και ικανοποίηση των ζώων μέσα από πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης της ποιότητας. Αυστηροί κανόνες εφαρμόζονται για την χρήση ορμονών και αντιβιωτικών, εξασφαλίζοντας πως τα γαλακτοκομικά προϊόντα μας παραμένουν αγνά και χωρίς βλαβερά υπολείμματα. Η εκτενής μας εμπειρία μας επιτρέπει να ικανοποιούμε τα σύγχρονα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις ανάγκες των πελατών μας σε διάφορες βιομηχανίες, εκ των οποίων τα εργοστάσια τροφίμων, τα συμπληρώματα υγείας, την αθλητική διατροφή, βρεφικά είδη διατροφής και καλλυντικά. Η Biotaris προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση και την ικανότητα βοήθειας στην ανάπτυξη εξατομικευμένων προϊόντων μέσα από την υπηρεσία μας λευκού σήματος.

  3. SRS NUTRITION EXPRESS

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η SRS Nutrition Express τοποθετείται ως κορυφαίος προμηθευτής συστατικών αθλητικής διατροφής, ενισχύοντας τις γραμμές προϊόντων των φιρμών και κατασκευαστών με ανώτερα, εξαρτώμενα συστατικά. Ολοκληρώνουμε την υπόσχεση χάρη στην διαφανής και αυστηρά ελεγμένη τροφοδοτική αλυσίδα. Αναγνωρισμένοι ως μια αξιόπιστη πηγή αριστεία, εξασφαλίζουμε γρήγορες υπηρεσίες παράδοσης, εξασφαλίζοντας πως οι παραγγελίες αποστέλλονται είτε αυθημερών είτε την επόμενη ημέρα, για άμεση διαθεσιμότητα. Η αγορά των αθλητικών συστατικών διατροφής έχει εξελιχθεί. Οι τωρινοί πελάτες αναμένουν άμεση, εξατομικευμένη εμπειρία που απλοποιεί όλες τις όψεις της ζωής τους, κυρίως αναζητώντας συμπληρωματικά προϊόντα εξατομικευμένα σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Ωστόσο, οι παραδοσιακές φίρμες δυσκολεύονται να ικανοποιήσουν αυτές τις ανώτερες προσδοκίες επειδή βασίζονται σε ξεπερασμένα συστατικά και σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων χωρίς συνοχή. Στην SRS Nutrition Express, ενισχύουμε τις φίρμες ώστε να ανατρέψουν τα προϊόντα τους με συμβατότητα με το διαφανές, ελεγμένο Κέντρο τροφοδότησης αριστείας, επιταχύνοντας με επιτυχία την προσαρμογή τους ώστε να ικανοποιήσουν τις σύγχρονες απαιτήσεις. Οι 7 παγκόσμιες μας αποθήκες αποθηκεύουν συνεχώς μια ποικιλόμορφη γκάμα αθλητικών συστατικών διατροφής, όπως κρεατίνη, καρνιτίνη, φυτική πρωτεΐνη, πρωτεΐνη ορού γάλακτος, διάφορα αμινοξέα, πρωτεΐνες σε σκόνη και διάφορες πρόσθετες ουσίες. H δέσμευση μας απέναντι στην ασφάλεια, τις ηθικές πρακτικές και την προστασία του περιβάλλοντος αποδεικνύεται μέσα από τακτικούς ελέγχους των προμηθευτών μας, παρέχοντας στους πελάτες μας συστατικά υψηλής απόδοσης ηθικής παραγωγικής προέλευσης.

  4. MODULEN & ENGINEERING MENZING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MODULEN & ENGINEERING MENZING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σχεδιασμός προγραμμάτων - εξωτερίκευση, εξατομικευμενη μελετη και υλοποιηση προϊοντων, Ηλεκτρομηχανικές συναρμολογήσεις, Σχεδιασμός προγραμμάτων - εξωτερίκευση, και υπηρεσιες εξωτερικης αναθεσης. Έχει έδρα σε Haaksbergen, Κάτω Χώρες.

  5. BERG TRADING COMPANY

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Berg Trading Co. είναι μια δυναμική και καινότομη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων εμπορικών λύσεων στην παγκόσμια αγορά. Επικεντρώνεται ιδιαίτερα στην αποτελεσματικότητα, στην αξιοπιστία και στην ικανοποίηση του πελάτη, και καθιερώθηκε ως έμπιστος εταίρος επιχειρήσεων για την εύκολη πλοήγηση στην σύνθετη διεθνή αγορά. Η Berg Trading Co., εξειδικεύεται στην διευκόλυνση της ανταλλαγής διαφόρων εμπορευμάτων, όπως γεωργικά προϊόντα, πηγές ενέργειας, μέταλλα και άλλες πρώτες ύλες. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα προϊόντων καλύπτει μια ευρεία επιλογή φρούτων, λαχανικών, δημητριακών, σπόρων, κατεψυγμένων/ ζωντανών/ φρέσκων θαλασσινών που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια εκτενής ποικιλία φρέσκων προϊόντων ανώτατης ποιότητας όπως μήλα, μπανάνες, πορτοκάλια, φρέσκους καρπούς, τομάτες, αγγούρια, σαλάτες, καρότα, πατάτες, κρεμμύδια και πολλά άλλα. Ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, υιοθετούμε αυστηρά βιώσιμες πρακτικές και λειτουργούμε με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Αναζητούμε προμηθευτές που τηρούν αυστηρά περιβαλλοντολογικά πρότυπα, προωθώντας τον βιώσιμο πορισμό και τις υπεύθυνες παραγωγικές μεθόδους. Είτε είστε παραγωγός, προμηθευτής ή αγοραστής, η Berg Trading Co. προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για να ικανοποιήσει τις μοναδικές σας ανάγκες. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες παρέχοντας εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, γρήγορη εκτέλεση και ανώτερη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της εμπορικής διαδικασίας. Μαζί μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε στην σύνθετη διεθνή αγορά και να επιτύχουμε μια βιώσιμη ανάπτυξη.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. X-KEEN BLADES BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η X-Keen Blades είναι ο χονδρέμπορος σας για βιομηχανικές λεπίδες και εργαλεία κοπής ανώτατης ποιότητας. Οι προσφορές μας συμπ. λεπίδες από καρβίδιο τουγκστένιο, χαλύβδινες λεπίδες, μαχαίρια wolfram και εξατομικευμένες λάμες, σχεδιασμένες για ακρίβεια και βιωσιμότητα. Είτε δημιουργείτε πινακίδες σήμανσης, συσκευασίες ή ηλιακά πάνελ, έχουμε την κατάλληλη λεπίδα για την εφαρμογή σας. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές που ικανοποιούν τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα. Οι λεπίδες μας είναι ιδανικές για την μετατροπή, χάραξη και διάφορες άλλες βιομηχανικές χρήσεις, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία των επεξεργασιών σας. Αυξήστε την λειτουργική σας αποτελεσματικότητα με την X-Keen Blades, όπου η ποιότητα συναντά την οικονομική προσιτότητα. Εξερευνήστε την πλήρης γκάμα των προϊόντων μας στον ιστότοπο μας και ανακαλύψτε πως μπορούμε να υποστηρίξουμε την επιχείρηση σας με λύσεις αιχμής.

  2. CONTINENTS BEAUTY

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Ο ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΣΑΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ με πάνω από 15 χρόνια πείρας, ο όμιλος Continents Fashion Group είναι κορυφαίος προμηθευτής και παρασκευαστής προϊόντων ομορφιάς ανώτατης ποιότητας. Η γκάμα μας συμπεριλαμβάνει θεραπείες με κερατίνη, ισιωτές μαλλιών, σαμπουάν και πολλά άλλα. Με έναν παγκόσμιο δίκτυο και πάνω από 2500 αναφορές, εξασφαλίζουμε αξιόπιστη παράδοση. Ως οικογενειακή εταιρεία, προωθούμε την έμπιστη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση, εξατομικευμένες λύσεις και προσφέρουμε ένα πρόγραμμά ιδιωτικής ετικέτας. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για την εξατομικευμένη σας εμπειρία ομορφιάς.

  3. SIMCO-ION EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Για περισσότερα από 50 χρόνια, η Simco-Ion Europe είναι ηγετική εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού απαλοιφής στατικού ηλεκτρισμού. Συνεργαζόμαστε παγκοσμίως με τους ΚΑΚ και διαθέτουμε εκτενείς γνώσεις και πολλοί εταίροι οι οποίοι δραστηριοποιούνται παγκοσμίως σε τοπικό επίπεδο. Εφοδιάζουμε πολλές βιομηχανίες με τυποποιημένα ή εξατομικευμένα συστήματα απαλοιφής στατισμού ή εξοπλισμό για την διαχείριση της ύπαρξης και του επιπέδου ηλεκτρικού στατισμού στα μηχανήματα και προϊόντα. Η βιομηχανία των πλαστικών έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς όπως και η βιομηχανία της συσκευασίας, μετατροπής, εκτύπωσης, κλωστοϋφαντουργίας και γραφιστικής, στις οποίες έχουμε προσφέρει γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις για πολλά χρόνια. Διανέμουμε όλα τα προϊόντα μας μέσα από έναν παγκόσμιο δίκτυο καταρτισμένων αντιπροσώπων και πρακτόρων. Προκειμένου να παραμείνουμε στην ηγετική μας θέση στην αγορά για (αντι)στατικές λύσεις, πράττουμε ανάλογα : συνεχή βελτίωση προϊόντων ανώτατης ποιότητας, παγκόσμια διαθεσιμότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της Simco, ασύγκριτη τεχνική εμπειρογνωμοσύνη που προσφέρεται σε τοπικό επίπεδο, εταίρος για λύσεις ΚΑΚ σε παγκόσμιο επίπεδο. Είμαστε ο εταίρος σας!