• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα

Αποτελέσματα για

Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΔιανομέας
  1. VESTA CHEMICALS BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VESTA CHEMICALS BV, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικοί καταλύτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Zwolle, Κάτω Χώρες.

  2. EKKSOL V.O.F.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EKKSOL V.O.F., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδερένιο σύρμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιπαρασιτικά προϊόντα, στιλβωση, και Αντιπαρασιτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Hardenberg, Κάτω Χώρες.

  3. TANKGAS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TANKGAS BV, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προπάνιο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις αποθηκευσης αεριου. Έχει έδρα σε Ede, Κάτω Χώρες.

  4. METALAK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία METALAK B.V., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρωστικές ουσίες, μη εδώδιμες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικές μη εδώδιμες χρωστικές ουσίες, Χρώματα και βερνίκια, Βιομηχανικές μη εδώδιμες χρωστικές ουσίες, και Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Tiel, Κάτω Χώρες.

  5. INTERNATIONAL SOLVENT SOLUTIONS BV

    Κάτω Χώρες

    Η International Solvent Solutions ειδικεύεται στην πώληση και την διανομή, στους βιομηχάνους καταναλωτές, πρώτων χημικών υλών που προέρχονται απευθείας από τον παραγωγό. Η ISS ειδικεύεται επίσης στην αναζήτηση εφαρμογών για χημικά απόβλητα, υπο-προϊόντα και απορρίματα που αποβάλλονται κατά την παραγωγή των πρώτων χημικών υλών. Η πολλαπλές χρήσεις καταλαμβάνει σημαντική θέση στην έρευνα για την μείωση των απορριμάτων και στην ιεραρχία « Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωση» των απορριμάτων.