• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διαιτητικα και βιολογικα τροφιμα

Αποτελέσματα για

Διαιτητικα και βιολογικα τροφιμα

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. JUVO EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JUVO EUROPE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Apeldoorn, Κάτω Χώρες.

  2. DO-IT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DO-IT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικες ντοματες, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, βιολογικες αλοιφες, και βιολογικό κακάο σε σκόνη. Έχει έδρα σε Barneveld, Κάτω Χώρες.

  3. PROFITT – DIËTETIEK & LIFESTYLE COACHING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PROFITT – DIËTETIEK & LIFESTYLE COACHING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Lent, Κάτω Χώρες.

  4. DUTCH PROTEIN & SERVICES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DUTCH PROTEIN & SERVICES B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Tiel, Κάτω Χώρες.

  5. BOOIJINK VEEVOEDERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOOIJINK VEEVOEDERS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βρεφικές τροφές, και Βρεφικές τροφές. Έχει έδρα σε Raalte, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MEAD JOHNSON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MEAD JOHNSON B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βρεφικές τροφές, και Βρεφικές τροφές. Έχει έδρα σε Nijmegen, Κάτω Χώρες.

  2. IMKERIJ DE TRAAY B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία IMKERIJ DE TRAAY B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Lelystad, Κάτω Χώρες.

  3. BIO ENTERPRISE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BIO ENTERPRISE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Vroomshoop, Κάτω Χώρες.

  4. WARSTEINER BENELUX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WARSTEINER BENELUX B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Tiel, Κάτω Χώρες.

  5. ABBOTT LABORATORIES B.V.

    Κάτω Χώρες

  1. LANDGOED HEERLIJKHEID MARIENWAERDT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LANDGOED HEERLIJKHEID MARIENWAERDT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικά προϊόντα, και Εκλεκτά προϊόντα delicatessen. Έχει έδρα σε Beesd, Κάτω Χώρες.