• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βοοειδή

Αποτελέσματα για

Βοοειδή

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. REESINK HORSES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία REESINK HORSES B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Χοίροι, Βοοειδή, Φρούτα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Χοίροι, Βοοειδή, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Eibergen, Κάτω Χώρες.

  2. DE JONG MARINE LIFE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE JONG MARINE LIFE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χοίροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρόβατα και γίδια, Κατοικίδια ζώα, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Βοοειδή, Πρόβατα και γίδια, Κατοικίδια ζώα, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, και Βοοειδή. Έχει έδρα σε Spijk Gem Lingewaal, Κάτω Χώρες.

  3. LOONBEDRIJF EIJSINK-ANKERSMID B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LOONBEDRIJF EIJSINK-ANKERSMID B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Χοίροι, Βοοειδή, Φρούτα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Χοίροι, Βοοειδή, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Bentelo, Κάτω Χώρες.

  4. KOOLE & LIEBREGTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOOLE & LIEBREGTS B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χοίροι, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Βοοειδή, Πρόβατα και γίδια, Χοίροι, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Βοοειδή, και Πρόβατα και γίδια. Έχει έδρα σε Lierderholthuis, Κάτω Χώρες.

  5. VARKENSHANDEL DIJK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VARKENSHANDEL DIJK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χοίροι, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Βοοειδή, Πρόβατα και γίδια, Χοίροι, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Βοοειδή, και Πρόβατα και γίδια. Έχει έδρα σε Brucht, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COÖPERATIEVE VERENIGING VOOR SCHARRELVARKENSHOUDERS BA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COÖPERATIEVE VERENIGING VOOR SCHARRELVARKENSHOUDERS BA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βοοειδή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατοικίδια ζώα, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Πρόβατα και γίδια, Χοίροι, Κατοικίδια ζώα, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Πρόβατα και γίδια, και Χοίροι. Έχει έδρα σε Lichtenvoorde, Κάτω Χώρες.

  2. REULING INTERVAR B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία REULING INTERVAR B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χοίροι, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Βοοειδή, Πρόβατα και γίδια, Χοίροι, Πουλερικά, κουνέλια και θηράματα-εκτροφή, Βοοειδή, και Πρόβατα και γίδια. Έχει έδρα σε Wehl, Κάτω Χώρες.

  3. WOPA-LICHTENVOORDE BEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WOPA-LICHTENVOORDE BEHEER B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βοοειδή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - υπηρεσίες, και Γεωργία - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Harreveld, Κάτω Χώρες.

  4. BIOTARIS BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Biotaris, μια ολλανδική εταιρεία, είναι ηγετική ευρωπαϊκή εταιρεία εξαγωγής πρωτογάλακτος βοοειδής και πρόβειας προέλευσης, καθώς και μιας ποικιλόμορφης γκάμας γαλακτοκομικών προϊόντων. Για πάνω από δώδεκα χρόνια, εξάγουμε με επιτυχία τα προϊόντα μας ανώτερης ποιότητας σε παγκόσμια κλίμακα, ενισχύοντας την φήμη της Ολλανδίας όσον αφορά την γαλακτοκομική γεωργία. Οι αγρότες μας συνδυάζουν την παραδοσιακή φροντίδα με προηγμένη διαχείριση αγροκτημάτων, εξασφαλίζοντας την υγεία και ικανοποίηση των ζώων μέσα από πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης της ποιότητας. Αυστηροί κανόνες εφαρμόζονται για την χρήση ορμονών και αντιβιωτικών, εξασφαλίζοντας πως τα γαλακτοκομικά προϊόντα μας παραμένουν αγνά και χωρίς βλαβερά υπολείμματα. Η εκτενής μας εμπειρία μας επιτρέπει να ικανοποιούμε τα σύγχρονα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις ανάγκες των πελατών μας σε διάφορες βιομηχανίες, εκ των οποίων τα εργοστάσια τροφίμων, τα συμπληρώματα υγείας, την αθλητική διατροφή, βρεφικά είδη διατροφής και καλλυντικά. Η Biotaris προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση και την ικανότητα βοήθειας στην ανάπτυξη εξατομικευμένων προϊόντων μέσα από την υπηρεσία μας λευκού σήματος.

  5. BENNIE BOERKAMP IMPORT EN EXPORT B.V.

    Κάτω Χώρες