• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φαρμακευτική

Αποτελέσματα για

Φαρμακευτική

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΈμπορος χονδρικής
  1. DB HANDEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DB HANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φάρμακα. Έχει έδρα σε Zwolle, Κάτω Χώρες.

  2. IMRES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία IMRES B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οροί και εμβόλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Φάρμακα, Φαρμακευτικά προϊόντα, και Φάρμακα. Έχει έδρα σε Lelystad, Κάτω Χώρες.

  3. ZOLL INTERNATIONAL HOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZOLL INTERNATIONAL HOLDING B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φάρμακα, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, και Φάρμακα. Έχει έδρα σε Elst Gld, Κάτω Χώρες.

  4. A. FOETH B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία A. FOETH B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, και Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας. Έχει έδρα σε Barneveld, Κάτω Χώρες.

  5. AMSTELFARMA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AMSTELFARMA B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Lelystad, Κάτω Χώρες.