• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τροφιμα

Αποτελέσματα για

Τροφιμα

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΈμπορος χονδρικής
  1. BIOTARIS BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Biotaris, μια ολλανδική εταιρεία, είναι ηγετική ευρωπαϊκή εταιρεία εξαγωγής πρωτογάλακτος βοοειδής και πρόβειας προέλευσης, καθώς και μιας ποικιλόμορφης γκάμας γαλακτοκομικών προϊόντων. Για πάνω από δώδεκα χρόνια, εξάγουμε με επιτυχία τα προϊόντα μας ανώτερης ποιότητας σε παγκόσμια κλίμακα, ενισχύοντας την φήμη της Ολλανδίας όσον αφορά την γαλακτοκομική γεωργία. Οι αγρότες μας συνδυάζουν την παραδοσιακή φροντίδα με προηγμένη διαχείριση αγροκτημάτων, εξασφαλίζοντας την υγεία και ικανοποίηση των ζώων μέσα από πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης της ποιότητας. Αυστηροί κανόνες εφαρμόζονται για την χρήση ορμονών και αντιβιωτικών, εξασφαλίζοντας πως τα γαλακτοκομικά προϊόντα μας παραμένουν αγνά και χωρίς βλαβερά υπολείμματα. Η εκτενής μας εμπειρία μας επιτρέπει να ικανοποιούμε τα σύγχρονα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις ανάγκες των πελατών μας σε διάφορες βιομηχανίες, εκ των οποίων τα εργοστάσια τροφίμων, τα συμπληρώματα υγείας, την αθλητική διατροφή, βρεφικά είδη διατροφής και καλλυντικά. Η Biotaris προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση και την ικανότητα βοήθειας στην ανάπτυξη εξατομικευμένων προϊόντων μέσα από την υπηρεσία μας λευκού σήματος.

  2. DDC - DUTCH DESICCANTS COMPANY (CANADACO B.V.)

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DDC - DUTCH DESICCANTS COMPANY (CANADACO B.V.), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φουσκωτα μαξιλαρακια. Έχει έδρα σε Haaksbergen, Κάτω Χώρες.

  3. EISS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EISS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρωτεΐνες - προσθετικές ουσίες τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοματοποιητικές ουσίες, σογια, λεκιθινη σογιας υγρη και σε σκονη, λεκιθινη, και Γαλακτοματοποιητικές ουσίες. Έχει έδρα σε Zwolle, Κάτω Χώρες.

  4. MEATCO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MEATCO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρωτεΐνες - προσθετικές ουσίες τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προσθετα αλλαντοποιιας, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος επεξεργασιας κρεατος και συσκευασμενων προϊοντων. Έχει έδρα σε St. Isidorushoeve, Κάτω Χώρες.

  5. TALLPACK INTERNATIONAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TALLPACK INTERNATIONAL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες συσκευασιας, δεματοποιητες, και Εύκαμπτα υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Geldermalsen, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. E. VAN GENT HEFTRUCKVERHUUR B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία E. VAN GENT HEFTRUCKVERHUUR B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανήματα και εξοπλισμός κρεοπωλείων, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Μηχανήματα και εξοπλισμός κρεοπωλείων. Έχει έδρα σε Wijchen, Κάτω Χώρες.

  2. FLEVOHONING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FLEVOHONING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  3. GRONEMAN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GRONEMAN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ζάχαρη μηχανήματα και εξοπλισμός, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hengelo Ov, Κάτω Χώρες.

  4. EBO VAN DEN BOR BEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EBO VAN DEN BOR BEHEER B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Nijkerk Gld, Κάτω Χώρες.

  5. BIO ENTERPRISE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BIO ENTERPRISE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Vroomshoop, Κάτω Χώρες.

  1. RUITENBERG INGREDIENTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RUITENBERG INGREDIENTS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει έδρα σε Twello, Κάτω Χώρες.