• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σκυροδεμα

Αποτελέσματα για

Σκυροδεμα

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΈμπορος χονδρικής
  1. MORSSINK BOUWMATERIALEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MORSSINK BOUWMATERIALEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Τσιμέντο και προσμείξεις, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, και Τσιμέντο και προσμείξεις. Έχει έδρα σε Delden, Κάτω Χώρες.

  2. HAKRON-NUNSPEET B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HAKRON-NUNSPEET B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευές από σκυρόδεμα, και Κατασκευές από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Nunspeet, Κάτω Χώρες.

  3. INTRON CERTIFICATIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INTRON CERTIFICATIE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευές από σκυρόδεμα, και Κατασκευές από σκυρόδεμα. Έχει έδρα σε Culemborg, Κάτω Χώρες.

  4. HAAS-MONDOMIX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HAAS-MONDOMIX B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, και Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Almere, Κάτω Χώρες.

  5. BETON- EN STEENINDUSTRIE DE AAM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BETON- EN STEENINDUSTRIE DE AAM B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις. Έχει έδρα σε Elst Gld, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LEEUWIS B.V.

    Κάτω Χώρες