• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • πλακάκια και πλακόστρωτα

Αποτελέσματα για

Πλακάκια και πλακόστρωτα

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΈμπορος χονδρικής
  1. GEBO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEBO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κεραμικα για σανιδες δαπεδου και επενδυσεις, πλακακια για επενδυσεις, κεραμικα για δαπεδα, και κεραμικα για δαπεδα. Έχει έδρα σε Ede Gld, Κάτω Χώρες.

  2. EUROVITE NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EUROVITE NEDERLAND B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σχιστόλιθοι, Πλακάκια και πλακόστρωτα, Σχιστόλιθοι, και Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει έδρα σε Ede Gld, Κάτω Χώρες.

  3. MORSSINK BOUWMATERIALEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MORSSINK BOUWMATERIALEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, Τσιμέντο και προσμείξεις, Τσιμέντο, σκυρόδεμα και προϊόντα προσμείξεις, και Τσιμέντο και προσμείξεις. Έχει έδρα σε Delden, Κάτω Χώρες.

  4. RIETMEIJER HOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RIETMEIJER HOLDING B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλακάκια και πλακόστρωτα - εργασίες, και Πλακάκια και πλακόστρωτα - εργασίες. Έχει έδρα σε Almelo, Κάτω Χώρες.