• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λαχανικά- εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι

Αποτελέσματα για

Λαχανικά- εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και ΓκέλντριαΈμπορος χονδρικής
  1. KOOS PRINS GROENTEN EN FRUIT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOOS PRINS GROENTEN EN FRUIT B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Winterswijk, Κάτω Χώρες.

  2. DE GROOT INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE GROOT INTERNATIONAL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα, Λαχανικά φρέσκα, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Hedel, Κάτω Χώρες.

  3. CHAMPOORD B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CHAMPOORD B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Ammerzoden, Κάτω Χώρες.

  4. T. VAN DER LINDE EXPLOITATIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία T. VAN DER LINDE EXPLOITATIE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Emmeloord, Κάτω Χώρες.

  5. B. SCHAAP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B. SCHAAP B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Biddinghuizen, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AARDAPPELGROOTHANDEL H. QUIK EN ZONEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AARDAPPELGROOTHANDEL H. QUIK EN ZONEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Hedel, Κάτω Χώρες.

  2. EVERS SPECIALS B.V.

    Κάτω Χώρες

  3. FIRMA POSTUMA-KAMPEN

    Κάτω Χώρες

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λαχανικά- εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

8 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ