• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • άνθη

Αποτελέσματα για

Άνθη

Κάτω ΧώρεςΖβόλλε, Οβερίσελ, Άρνεμ και Γκέλντρια
  1. REGIO BLOEMIST

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία REGIO BLOEMIST, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανθη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανθοπωλες, μπουκέτα και συνθέσεις λουλουδιών, και τριανταφυλλα. Έχει έδρα σε Haaften, Κάτω Χώρες.

  2. DECO GREENS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DECO GREENS BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνητά άνθη, φυτά και φρούτα. Έχει έδρα σε Spankeren, Κάτω Χώρες.

  3. TRANSPORTBEDRIJF LESSCHER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TRANSPORTBEDRIJF LESSCHER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταφορές εσωτερικού και εξωτερικού, και ανθη χονδρικης. Έχει έδρα σε Deurningen, Κάτω Χώρες.

  4. BLADGOUD-TUINEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BLADGOUD-TUINEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρχιτεκτονική κήπων - γραφεία μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαρρυθμιση κηπων, δημιουργια παρκων, κηπων και βεραντων, φυτα και ανθη για μπορντουρες, και περγκολες και περιπτερα κατα παραγγελια. Έχει έδρα σε Heeten, Κάτω Χώρες.

  5. 'T PAKHUIS CATERING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία 'T PAKHUIS CATERING, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λυοφιλιωμενα ανθη, και μπαρμπεκιου. Έχει έδρα σε De Klomp, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AT REST FLOWERS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AT REST FLOWERS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανθη και φυτά θερμοκηπίου. Έχει έδρα σε Barneveld, Κάτω Χώρες.