...Η Branding by Banding προσφέρει δυνατότητες για όλους τους τομείς τηςβιομηχανίας. Οι πιο γνωστές εφαρμογές βρίσκονται στη βιομηχανία τροφίμων, όπου οι κατασκευαστές και οι συσκευαστές γευμάτων, ξηρών καρπών, πίτσας και επιδορπίων αναγνωρίζουν εδώ και χρόνια τα πλεονεκτήματα της Branding by Banding. Αλλά στην πραγματικότητα, κάθε βιομηχανικός κλάδος είναι ενδιαφέρον. Σκεφτείτε τις πολυτελείς συσκευασίες από χαρτόνι στη βιομηχανία υγείας και ομορφιάς. Ή το "Branding" βιομηχανικών προϊόντων, όπως η ηλεκτρονική ή τα υλικά από την τεχνολογία εγκαταστάσεων.
...Βιομηχανικές Μονάδες Ψύξης Νερού
Οι Μονάδες Ψύξης Νερού HSC Σειράς με Αέρα/Νερό χρησιμοποιούνται ευρέως σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις στους τομείς του χάλυβα και της μεταλλουργίας, της εξόρυξης, του τσιμέντου, του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, των τροφίμων, των φαρμάκων, της εκτύπωσης, της μηχανικής, της ενέργειας, της ναυπηγικής, της ναυτιλίας, της αεροπορίας, των σύνθετων υλικών και της...
...Οι ηλεκτρομαγνητικοί ροόμετροι χρησιμοποιούνται ευρέως στις βιομηχανίες νερού και αποβλήτων, τροφίμων και ποτών, βιοεπιστημών/φαρμακευτικών, πετρελαίου και αερίου, χαρτιού και κυτταρίνης, χημικών και άλλων. Τυπικές εφαρμογές για τους ηλεκτρομαγνητικούς ροόμετρους περιλαμβάνουν τον έλεγχο της ροής ψυκτικού νερού για διάφορες διαδικασίες. Οι ηλεκτρομαγνητικοί ροόμετροι χρησιμοποιούνται επίσης συχνά...
... τα υψηλότερα πρότυπα τηςβιομηχανίαςτροφίμων.","Application":"Εφαρμογή: Ένας σωλήνας για όλες τις εφαρμογέςτροφίμων.","Make / type":"Κατασκευή / τύπος: Alfagomma 400LE","Diameter":"Διάμετρος: 25mm έως 102mm"}...
Η ομάδα Meiko αναπτύσσει, παράγει και πωλεί επαγγελματικές βιομηχανικές λύσεις καθαρισμού και αυτόματους απολυμαντές για εφαρμογέςτροφίμων και μη τροφίμων. Ειδικεύεται επίσης στους τομείς της φαρμακευτικής, χημικής, αυτοκινητοβιομηχανίας, ναυτιλίας και βιομηχανίας. Προϊόντα όπως: ± πλυντήριο κασετών, εγκατάσταση πλυσίματος παλετών, μεταφορικές δεξαμενές, μεταφορικές κασέτες, αποθηκευτικές δεξαμενές, εγκατάσταση πλυσίματος οχημάτων αλλά και επεξεργασία αποβλήτων τροφίμων. Η επεξεργασία γίνεται μέσω αναρρόφησης με κενό μέσω ενός κλειστού δικτύου.