• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ψύξη

Αποτελέσματα για

Ψύξη

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και Φλέβολαντ
  1. TMS INDUSTRIAL REFRIGERATION EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η TMS Industrial Refrigeration ιδρύθηκε το 2002 με βάση την ισχυρή της γνώση και εμπειρία σε HVAC από το 1990 και έγινε πλέον ο εταίρος για λύσεις όσον αφορά τα συστήματα βιομηχανικής ψύξης. Η TMS προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για δύσκολες συνθήκες σε βιομηχανίες χάλυβα, πετρέλαιο-αέριο, υπεράκτιες, ηλ- σπίτι, συσσώρευσης ενέργειας, ψύξης σε σιλό, άμυνας και εξόρυξης. Προσφέρουμε: •Βιομηχανικά κλιματιστικά IAC και ψύκτες σε πάνελ •Ψύκτες και κλιματιστικά ανθεκτικά στις εκρήξεις •Μονάδες φιλτραρίσματος και πίεσης •Μονάδες ψύξης σπόρων

  2. COOLED SOLUTIONS

    Κάτω Χώρες

    Η COOLED SOLUTIONS είναι μια από τις ηγετικές ευρωπαϊκές επιχείρησης κατασκευής θερμικών καλυμμάτων και μονωτικών φύλλων. Από την ίδρυση της εταιρείας το 1972, η Cooled Solutions έχει προσφέρει λύσεις συσκευασίας σε πελάτες εντός και εκτός Ευρώπης που δραστηριοποιούνται στις βιομηχανίες τροφίμων, ιατρικής, αλιείας και ανθοκομικής. Αναζητάτε μια λύση συσκευασίας προϊόντος; Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  3. RINYBP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RINYBP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αβοκαντο. Έχει έδρα σε Zandvoort, Κάτω Χώρες.

  4. MEPOFI BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MEPOFI BV, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χοιρινο κρεας, θαλασσινα βαθειας καταψυξης, και κατεψυγμενο ψαρι. Έχει έδρα σε Beverwijk, Κάτω Χώρες.

  5. CULIDELIGHT COMFORT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CULIDELIGHT COMFORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κετερινγκ - υπηρεσιες, και προμηθευτές μαγειρεμένων γευμάτων. Έχει έδρα σε Bussum, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Ψάρια, καπνιστά και παστά, Ψάρια, μαριναρισμένα, Ψάρια, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Ψάρια, καπνιστά και παστά, και Ψάρια, μαριναρισμένα. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  2. SAFECOLD BEVEILIGINGSTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SAFECOLD BEVEILIGINGSTECHNIEK B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Assendelft, Κάτω Χώρες.

  3. VAN DORP INSTALLATIES AMSTERDAM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DORP INSTALLATIES AMSTERDAM B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Vijfhuizen, Κάτω Χώρες.

  4. CELTIC KOELING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CELTIC KOELING B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Nieuw Vennep, Κάτω Χώρες.

  5. EWAC B.V.

    Κάτω Χώρες