• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τροφιμα

Αποτελέσματα για

Τροφιμα

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και Φλέβολαντ
  1. MAYA GOLD TRADING

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAYA GOLD TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα βιολογικά, Ζάχαρη, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, ελαιο κοκοφοινικα, χονδρικη πωληση οικολογικων τροφιμων, Βιολογικές αρτυματικές ουσίες, βιολογικά προϊόντα, Τρόφιμα βιολογικά, και Ζάχαρη. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  2. S.P.R. TRADEX

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η S.P.R. TRADEX είναι η πύλη για εξαιρετικές λύσεις εμπορίας που συγκεντρώνουν την ασύγκριτη τεχνογνωσία μας για το δικό σας μέγιστο όφελος. Με ενασχόληση στον τομέα των υπηρεσιών εισαγωγής-εξαγωγής για άνω της μιας δεκαετίας η S.P.R. Tradex εξυπηρετεί με υπερηφάνεια αξιόλογες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διευκολύνοντας το παγκόσμιο εμπόριο και διασφαλίζοντας την άψογη υποστήριξη κατά την αποστολή και την παράδοση. Η έναρξη της εταιρείας μας ξεκινά από την εκτενή ενασχόληση με τη δυναμική του παγκόσμιου εμπορίου σε συνδυασμό με τη σταθερή αφοσίωση στην ασύγκριτη εξυπηρέτηση των πελατών. Αξιοποιούμε τη μεγάλη εμπειρία μας για την εξυπηρέτησή σας, αντιπροσωπεύοντας ένα ποικίλο φάσμα προϊόντων από F&B και συσκευές έως ηλεκτρονικά συστήματα τεχνολογίας αιχμής και σύνθετο εξοπλισμό προσαρμοσμένο στους τομείς τροφοδοσίας και παραγωγής. Μην περιμένετε κάτι λιγότερο από το άριστο καθώς παρέχουμε στην επιχείρησή σας προϊόντα ανώτερης κατηγορίας σε ανταγωνιστικές τιμές, επιβλέποντας σχολαστικά κάθε στάδιο της αλυσίδας παραγωγής και παράδοσης. Ο απώτερος σκοπός μας συνίσταται στην προώθηση επιλεγμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο παγκόσμιο στερέωμα. Είμαστε κάτι περισσότερο από μια ομάδα επαγγελματιών και μας ενώνει ένα κοινό όραμα και αξίες με αφοσίωση την καλλιέργεια διαφανών, βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών. Εμπιστευτείτε μας για τις ανάγκες σας και αφήστε μας να σάς καθοδηγήσουμε, πελάτες και προμηθευτές, απρόσκοπτα από την αγορά έως την παράδοση, διασφαλίζοντας μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

  3. OMRON INDUSTRIAL AUTOMATION BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OMRON INDUSTRIAL AUTOMATION BENELUX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικα προϊοντα και συσκευες ηλεκτροτεχνιας, εγκαταστασεις και συσκευες για βιομηχανικη χρηση, συσκευες για βιομηχανικους αυτοματισμους, και ελεγχος μηχανηματων βιομηχανιας τροφιμων. Έχει έδρα σε Hoofddorp, Κάτω Χώρες.

  4. FUNKY FAT FOODS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FUNKY FAT FOODS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λειτουργικά τρόφιμα, σοκολατα χωρις ζαχαρη, και Βιολογική σοκολάτα. Έχει έδρα σε Diemen, Κάτω Χώρες.

  5. SCHENGEN DESSERTS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCHENGEN DESSERTS B.V., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα ζαχαροπλαστικης χονδρικης, και κατεψυγμενα προϊοντα ζαχαροπλαστικης. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OH MY GUTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OH MY GUTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λειτουργική Υγιεινή Διατροφή, μπουφε, ετοιμασια γευματων, και γευματα για εκδηλωσεις. Έχει έδρα σε Wormerveer, Κάτω Χώρες.

  2. SENSZ

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SENSZ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσθετικά τροφίμων. Έχει έδρα σε Naarden, Κάτω Χώρες.

  3. KROON BIOLOGISCHE VERSWAREN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KROON BIOLOGISCHE VERSWAREN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Organic olives, και βιολογικα κρεατα. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  4. WOODCHEM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WOODCHEM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συντηρητικά τροφίμων, Ξύλο - προϊόντα προστασίας, Μυκητοκτόνα και βακτηριοκτόνα, και Συντηρητικά τροφίμων. Έχει έδρα σε Alkmaar, Κάτω Χώρες.

  5. GOURMET INGREDIENTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GOURMET INGREDIENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αιθέρια έλαια 100% φυσικά, φυσικες αρωματικες ουσιες, και συμπυκνωμενοι χυμοι λαχανικων. Έχει έδρα σε Lutjebroek, Κάτω Χώρες.

  1. NATUREL WEST CORP EU

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NATUREL WEST CORP EU, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  2. INTROPACK MACHINERY HOLLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INTROPACK MACHINERY HOLLAND, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανές συσκευασίας για τις βιομηχανίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, Χημικά και φαρμακευτικά προϊόντα - μηχανές συσκευασίας, μηχανες συσκευασιας, και καθετες συσκευες συσκευασιας. Έχει έδρα σε Wormer, Κάτω Χώρες.

  1. MAGELLAN FOOD INGREDIENTS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MAGELLAN FOOD INGREDIENTS BV, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρωτεΐνες - προσθετικές ουσίες τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρωτεΐνη αρακά. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  2. ROYAL NATURAL FOODS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROYAL NATURAL FOODS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει έδρα σε Alkmaar, Κάτω Χώρες.

  3. ALPHA PRIME

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALPHA PRIME, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεμμύδια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα βιολογικά, πατατες, μηλα, Καλαμπόκι, και Τρόφιμα βιολογικά. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  4. ROYAL WESSANEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROYAL WESSANEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, Τρόφιμα βιολογικά, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Τσάι, Τρόφιμα βιολογικά, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Amsterdam Zuidoost, Κάτω Χώρες.

  5. SOMAR EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SOMAR EUROPE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προσθετικά τροφίμων, εμπορικη εταιρεια, εποξικά συγκολλητικά υλικά, Προσθετικά τροφίμων, και προμηθειες για αισθητικους. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  6. ELEVATERZ

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ELEVATERZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Alkmaar, Κάτω Χώρες.

  7. QTC RECRUITMENT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία QTC RECRUITMENT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφείο εύρεσης εργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαρρωτης για φωτογραφικα εργαστηρια, και εργασιες στον κλαδο των τροφιμων. Έχει έδρα σε Zwanenburg, Κάτω Χώρες.

  8. ECOINOX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ECOINOX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος ψησιματος στην σουβλα για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια. Έχει έδρα σε Grootebroek, Κάτω Χώρες.

  1. KAAS IN 'T BAKKIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KAAS IN 'T BAKKIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  2. TOUT SIMPLE (DÉLICES DE FRANCE)

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TOUT SIMPLE (DÉLICES DE FRANCE), είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει έδρα σε Amstelveen, Κάτω Χώρες.

  3. C.P.M./EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία C.P.M./EUROPE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  4. ONLINEPLASTICS.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ONLINEPLASTICS.NL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά φίλμ και φύλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σακουλες και μεμβρανες για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια. Έχει έδρα σε Volendam, Κάτω Χώρες.

  5. NORDEX FLEXIBLES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NORDEX FLEXIBLES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεμβράνες πλαστικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σακουλες και μεμβρανες για την βιομηχανια τροφιμων και την κονσερβοποιια, και Μεμβράνες συσκευασίας για τη βιομηχανία τροφίμων. Έχει έδρα σε Heemstede, Κάτω Χώρες.

  6. HERMAN KUIJPER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HERMAN KUIJPER B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Amstelveen, Κάτω Χώρες.

  7. MELATONINE HOLLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MELATONINE HOLLAND, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αδυνατίσματος. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  8. PRONK JUWEEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PRONK JUWEEL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Weesp, Κάτω Χώρες.

  9. TATE & LYLE NETHERLANDS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TATE & LYLE NETHERLANDS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμυλο και τροφικά άμυλα, και Άμυλο και τροφικά άμυλα. Έχει έδρα σε Koog Aan De Zaan, Κάτω Χώρες.

  10. CORN CANDIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CORN CANDIES B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Heiloo, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τροφιμα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

40 Επιχειρήσεις