• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τομεας

Αποτελέσματα για

Τομεας

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και ΦλέβολαντΠάροχος υπηρεσιών
  1. ZING GOOD FOOD CATERING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZING GOOD FOOD CATERING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπουφε, προγραμματισμος εμπορικων εκδηλωσεων, πορσελανες για τροφοδοσιες, και επαγγελματικα ενδυματα για τον τομεα της τροφοδοσιας. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  2. STOMERIJ2GO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STOMERIJ2GO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά πλυντήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικα καθαριστηρια για τον τομεα της εστιασης, χημικες εκπλυσεις, υπηρεσια στεγνου καθαρισματος για την κλωστοϋφαντουργια, και βιομηχανικα στεγνοκαθαριστηρια. Έχει έδρα σε Haarlem, Κάτω Χώρες.

  3. KOPOS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOPOS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκπαιδευτικά προγράμματα στον παραϊατρικό τομέα. Έχει έδρα σε Huizen, Κάτω Χώρες.

  4. FAST 4 YOU

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FAST 4 YOU, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία εφαρμογών ιστού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φιλοξενία (Hosting) δικτυακών τοποθεσιών, εγγραφη ονοματων τομεα, Δημιουργία ιστοσελίδων, και Έλεγχος παραπομπών (referencing) ιστότοπων. Έχει έδρα σε Heiloo, Κάτω Χώρες.

  5. KAJOLA INTERNATIONAL HOSPITALITY CONSULTANTS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KAJOLA INTERNATIONAL HOSPITALITY CONSULTANTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πωλήσεις και εξαγορές εμπορίων και βιομηχανιών - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλευτικη για τον κλαδο των ποτων, συμβουλοι σε θεματα δικαιοχρησης, και συμβουλοι στον ξενοδοχειακο τομεα. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HULP BIJ AUTO KOPEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HULP BIJ AUTO KOPEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι στον τομεα του αυτοκινητου. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  2. BRIDGE GLOBAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRIDGE GLOBAL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προγραμματα λογισμικου εφαρμογων για τον τομεα της υγειας. Έχει έδρα σε Schiphol, Κάτω Χώρες.

  3. DOORLIGGEN.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DOORLIGGEN.NL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαξιλαρια κατα της εξελκωσης εκ κατακλισεως, και καλύμματα στρωμάτων για το νοσοκομειακό τομέα. Έχει έδρα σε Heerhugowaard, Κάτω Χώρες.