• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • holland

Αποτελέσματα για

Holland

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και ΦλέβολαντΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. CROCUSSATIVUS

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CROCUSSATIVUS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαφρανι, κάλυκες σαφράν, Βολβοί κρόκου, συγκομιδή σαφράν, βότκα με σαφράν, και φυτά σαφράν. Έχει έδρα σε Julianadorp, Κάτω Χώρες.

  2. HOLLAND MECHANICS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HOLLAND MECHANICS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροχοι ποδηλατων. Έχει έδρα σε Purmerend, Κάτω Χώρες.

  3. DEMACO HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DEMACO HOLLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Πετρελαιαγωγοί, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και Πετρελαιαγωγοί. Έχει έδρα σε Noord-Scharwoude, Κάτω Χώρες.

  4. NEWLONG HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NEWLONG HOLLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία σε σάκκους - μηχανές, και Συσκευασία σε σάκκους - μηχανές. Έχει έδρα σε Schiphol-Rijk, Κάτω Χώρες.

  5. SOLLAS HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SOLLAS HOLLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wormer, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SMW HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SMW HOLLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υποδήματα και δερμάτινα είδη- αναλώσιμα και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Uithoorn, Κάτω Χώρες.

  2. D&M HOLLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία D&M HOLLAND B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει έδρα σε Zaandam, Κάτω Χώρες.

  3. HOLLAND PALING B.V.

    Κάτω Χώρες