• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ενδυματα

Αποτελέσματα για

Ενδυματα

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και ΦλέβολαντΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. THE BLUE BARN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία THE BLUE BARN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τζιν και ενδύματα σπορ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγη συλλογων, τζιν (παντελονια), ενδυματα, και παιδικα ενδυματα. Έχει έδρα σε Castricum, Κάτω Χώρες.

  2. D&L KONFEKTIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία D&L KONFEKTIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μόδα - στυλίστες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα. Έχει έδρα σε Landsmeer, Κάτω Χώρες.

  3. E2 TEKSTIL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία E2 TEKSTIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία έτοιμα ενδύματα. Έχει έδρα σε Haarlem, Κάτω Χώρες.

  4. FROS INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FROS INTERNATIONAL B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τέννις - ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκι - ενδύματα, Κυνήγι και αλιεία - ενδύματα, Σκι - ενδύματα, και Κυνήγι και αλιεία - ενδύματα. Έχει έδρα σε Amstelveen, Κάτω Χώρες.

  5. LANAKEN CONFECTIE INDUSTRIE B.V.

    Κάτω Χώρες

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SHOWA

    Κάτω Χώρες

    Ο ιαπωνικός όμιλος Showa Best Glove κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά των επαγγελματικών γαντιών προστασίας. Ως εφευρέτης των γαντιών από PVC χωρίς ραφή και των προσκολλητικών γαντιών, η Showa εφαρμόζει μια βιομηχανική προσέγγιση και μια στρατηγική ανάπτυξης που στρέφεται γύρω από την καινοτομία και τη λειτουργική αριστεία. Αυτή η αναζήτηση της καινοτομίας παίρνει τη μορφή μιας συνεχούς έρευνας για νέες ίνες και νέα υλικά που προσφέρουν μοναδικό έλεγχο και αυξανόμενη ασφάλεια. Ξεκινώντας τη δραστηριοποίησή της στην αγορά πριν από περισσότερα από 50 έτη, η εταιρεία Showa Best Glove διαθέτει σήμερα παρουσία σε όλες τις ηπείρους. Τα ερευνητικά της κέντρα στην Ιαπωνία, τη Μαλαισία και τις Ηνωμένες Πολιτείες συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο προηγμένων στον κόσμο. Η εταιρεία ελέγχει όλα τα στάδια, από τον σχεδιασμό έως την εμπορία, χωρίς να παραλείπεται η κατασκευή, και αυτό της έχει χαρίσει μια πείρα και τεχνογνωσία που εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους πελάτες της. Showa Best Glove: προστατευτικά γάντια, γάντια εργασίας, γάντια για τη βιομηχανία, επαγγελματικά γάντια προστασίας.

  2. FENTO KNEE PROTECTION

    Κάτω Χώρες

    Οι Geert Kaal και René van Rijn δημιούργησαν ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΟΝΑΤΩΝ FENTO. Ανέπτυξαν μαζί τα προστατευτικά γονάτων FENTO. Το 2000, ο ιστοπλοϊος René van Rijn επισκέφθηκε τον ιατρό του για έναν χρόνιο πόνο στο γόνατο. Ο ιατρός τον παρέπεμψε στον φυσικοθεραπευτή Geert Kaal, ο οποίος εξειδικεύεται στους πόνους της πλάτης και των γονάτων. Μετά από δέκα θεραπείες, τα προβλήματα που είχε στο γόνατο ο René εξαφανίστηκαν αλλά επανήλθαν μετά από 3 μήνες με τα ίδια φυσικά συμπτώματα. Αλλά χειρότερα, σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε πλέον να στηριχθεί στα γόνατα του για να εργαστεί, ο René είχε ήδη αγοράσει και δοκιμάσει αρκετά προστατευτικά γονάτων αλλά τίποτα δεν τον βοηθούσε. Οπότε ρώτησε τον Geert: “Μπορείς να με βοηθήσεις ώστε να αναπτύξω έναν προστατευτικό γονάτων με το οποίο να μπορώ να εργαστώ; ”. Μετά από μελέτη της "θέσης του γονάτου", δεκάδες άνθρωποι συμμετείχαν στο ¨σχήμα-αφρού" ώστε να βρεθεί η σωστή εργονομική μορφή. Από κει, κατασκευάστηκαν διάφορα πρωτότυπα και δοκιμάστηκαν από διάφορους "δοκιμαστές στήριξης στα γόνατα" όπως εφαρμοστές μοκέτας, οικοδόμοι, εγκαταστάτες παρκέ και πλίνθων. Η ιδέα είχε προκύψει. Έπρεπε να αναπτύξουμε ένα προστατευτικό γονάτου όπου η πίεση δεν επιδίδεται μόνο στο γόνατο αλλά και στο κάτω μέρος του ποδιού. Επίσης, έπρεπε να είναι ελαφρύ, αδιάβροχο και να επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα. Πέντε χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο σχέδιο στην αγορά. Ενοικιάσαμε το μικρότερο περίπτερο της έκθεσης και ξεπουλήσαμε μετά από δύο ημέρες. Η συνέχεια είναι γνωστή.Έχουμε πλέον πάνω από 500 000 ικανοποιημένους χρήστες σε περισσότερες από 10 χώρες. Απολαμβάνουμε την καθημερινή μας περιπέτεια και στόχος μας είναι να αναπτύξουμε την FENTO διεθνώς.

  3. BONESMEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BONESMEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έτοιμα ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυση, κατασκευή ανδρικών ενδυμάτων, και δερματινα γυναικεια ενδυματα. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  4. MELISSIMO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MELISSIMO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία μόδα, Χειροποίητα δερμάτινα είδη υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη, και μοναδικα κομματια. Έχει έδρα σε Hoorn Nh, Κάτω Χώρες.

  5. BUCQLE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BUCQLE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ επισήμων ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αξεσουάρ μόδας, ανδρικα αξεσουαρ μοδας, και γυναικεια αξεσουαρ μοδας. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  1. ICON PROTECT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ICON PROTECT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει έδρα σε Zaandam, Κάτω Χώρες.

  2. ALLIANCEMODE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ALLIANCEMODE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίσημα ενδύματα. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  1. CARHARTT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CARHARTT B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  2. JUST BRANDS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία JUST BRANDS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανδρικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  3. MODEDESIGN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MODEDESIGN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βρεφικά και παιδικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.