• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κακάο

Αποτελέσματα για

Κακάο

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και Φλέβολαντ
  1. DAARNHOUWER & CO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DAARNHOUWER & CO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καφές και τσάι, Καφές και τσάι, και κακάο. Έχει έδρα σε Zaandam, Κάτω Χώρες.

  2. CHOCOLATERIE CANDELA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CHOCOLATERIE CANDELA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σοκολατα, Σοκολάτα πολυτελείας, και χειροποιητη σοκολατα. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  3. AQUARIS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AQUARIS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπανανες, και Σπόροι κακάο. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  4. SPAANS GROOTHANDEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SPAANS GROOTHANDEL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαρωτά, Ζάχαρη, Ζαχαρωτά, και Ζάχαρη. Έχει έδρα σε Wormerveer, Κάτω Χώρες.

  5. CONTINAF B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CONTINAF B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ARCHER DANIELS MIDLAND EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ARCHER DANIELS MIDLAND EUROPE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Koog Aan De Zaan, Κάτω Χώρες.

  2. RINGERS' IMPORT B.V.

    Κάτω Χώρες

  3. ADM COCOA B.V.

    Κάτω Χώρες

  4. CONTINENTAL CHOCOLATE B.V.

    Κάτω Χώρες