• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και Φλέβολαντ
  1. WALAIR B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WALAIR B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Zandvoort, Κάτω Χώρες.

  2. MEGACON APPARATENBOUW B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MEGACON APPARATENBOUW B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, και Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει έδρα σε Velsen-Noord, Κάτω Χώρες.

  3. SPAARNELANDEN N.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SPAARNELANDEN N.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία οικιακών απορριμάτων - μηχανήματα και συστήματα, και Επεξεργασία οικιακών απορριμάτων - μηχανήματα και συστήματα. Έχει έδρα σε Haarlem, Κάτω Χώρες.

  4. OVERDIE FERRO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OVERDIE FERRO B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, και Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Alkmaar, Κάτω Χώρες.

  5. AFVALZORG DEPONIE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AFVALZORG DEPONIE B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Assendelft, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RECYCLING MAATSCHAPPIJ STEENKORREL AMSTERDAM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RECYCLING MAATSCHAPPIJ STEENKORREL AMSTERDAM B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  2. SORTIVA PAPIER EN KUNSTSTOFFEN B.V.

    Κάτω Χώρες