• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων

Αποτελέσματα για

Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και Φλέβολαντ
  1. TOP ROUWSTUK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TOP ROUWSTUK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Heemskerk, Κάτω Χώρες.

  2. TOKIM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TOKIM B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, και Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Zwaagdijk, Κάτω Χώρες.

  3. AVIFLORA B.V.

    Κάτω Χώρες

  4. A. MAURITZ & ZONEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία A. MAURITZ & ZONEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα εργασίας και προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bussum, Κάτω Χώρες.

  5. WIERINGEN PRINS HOVENIERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WIERINGEN PRINS HOVENIERS B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.