• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανια τροφιμων

Αποτελέσματα για

Βιομηχανια τροφιμων

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και Φλέβολαντ
  1. BB WHOLESALE

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η MD Global Trading GmbH παίζει πρωταρχικό ρόλο, σε παγκόσμια κλίμακα, στο εμπόριο χονδρικής, στις εξαγωγές, στον εφοδιασμό και στην διανομή τροφίμων, ποτών ανώτατης ποιότητας και σε προϊόντα τρόπου ζωής. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε εξαιρετική αξία μέσα από μια ποικιλόμορφη γκάμα προϊόντων ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικής τιμές, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση του πελάτη και δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις. H ομάδα μας δραστηριοποιείται σε ένα περιβάλλον που αξιοποιεί ιδιαίτερα την καινοτομία και την υποστήριξη, η ομάδα μας στην MD Global Trading GmbH είναι αφοσιωμένη στην συνεργασία, ανάπτυξη και δημιουργικότητα. Ενισχύουμε τους υπαλλήλους μας ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά, εξασφαλίζοντας πως οι υπηρεσίες μας παραμένουν δυναμικές και κορυφαίες. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική η περιβαλλοντολογική ευθύνη και υιοθετούμε βιώσιμες πρακτικές μέσω της τροφοδοτικής μας αλυσίδας ώστε να μειώσουμε στο ελάχιστο την επίπτωση μας.Επίσης, δεσμευόμαστε ενεργά και συμβάλλουμε στις κοινότητες όπου λειτουργούμε. Στην MD Global Trading GmbH, το όραμα μας είναι να γίνουμε ο κορυφαίος προμηθευτής ανώτερων προϊόντων και υπηρεσιών χονδρικής, προσαρμοσμένοι στις μεταβλητές ανάγκες των πελατών δημιουργώντας βιώσιμη αξία για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Είμαστε περήφανοι για τις έγκαιρες μας παραδόσεις, στην διατήρηση συνοχής και στην τήρηση των προθεσμιών, που αποτελούν τις βάσεις κλειδιά της δέσμευσης μας για αριστεία στην βιομηχανία. Επιλέξτε την MD Global Trading GmbH για μια αξιόπιστη και ομαλή εμπειρία στον πορισμό ποιοτικών προϊόντων χονδρικής παγκοσμίως.

  2. RAB WHOLESALE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η BAYSI IMPORT & EXPORT UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των εμπορικών ευκαιριών στην Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική. Επικεντρωνόμαστε σε επώνυμα προϊόντα καλλυντικών και λιανικών προϊόντων, τα οποία κυριαρχούν στα ράφια των σουπερμάρκετ και των παροχών υπηρεσιών διατροφής.Η επιτυχία μας βασίζεται στην εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, στην γρήγορη και αξιόπιστη μας εφοδιαστική αλυσίδα και στην εκτενής μας γνώση της παγκόσμιας αγοράς αγαθών. Αποκτήσαμε αυτήν την γνώση με πολυετή εμπειρία στον εξωπορισμό και στην διανομή επώνυμων προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και μέσα από το αναπτυσσόμενο μας δίκτυο στην Άπω Ανατολή. Εξειδικευόμαστε στην παροχή χονδρικών εμπορευμάτων παγκόσμιων αναγνωρισμένων και εξαιρετικής ανταπόκρισης τροφίμων, ποτών και προϊόντων καθημερινής χρήσης σε διάφορες χώρες. Η αυξανόμενη ζήτηση για δυτικά τρόφιμα και προϊόντα λιανικής σε σχεδόν όλες τις ευρωπαϊκές χώρες προώθησαν την εταιρεία μας ώστε να παίζει πλέον έναν κυρίαρχο ρόλο στην εφοδιαστική αλυσίδα παγκοσμίων αγαθών. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. S.P.R. TRADEX

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η S.P.R. TRADEX είναι η πύλη για εξαιρετικές λύσεις εμπορίας που συγκεντρώνουν την ασύγκριτη τεχνογνωσία μας για το δικό σας μέγιστο όφελος. Με ενασχόληση στον τομέα των υπηρεσιών εισαγωγής-εξαγωγής για άνω της μιας δεκαετίας η S.P.R. Tradex εξυπηρετεί με υπερηφάνεια αξιόλογες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διευκολύνοντας το παγκόσμιο εμπόριο και διασφαλίζοντας την άψογη υποστήριξη κατά την αποστολή και την παράδοση. Η έναρξη της εταιρείας μας ξεκινά από την εκτενή ενασχόληση με τη δυναμική του παγκόσμιου εμπορίου σε συνδυασμό με τη σταθερή αφοσίωση στην ασύγκριτη εξυπηρέτηση των πελατών. Αξιοποιούμε τη μεγάλη εμπειρία μας για την εξυπηρέτησή σας, αντιπροσωπεύοντας ένα ποικίλο φάσμα προϊόντων από F&B και συσκευές έως ηλεκτρονικά συστήματα τεχνολογίας αιχμής και σύνθετο εξοπλισμό προσαρμοσμένο στους τομείς τροφοδοσίας και παραγωγής. Μην περιμένετε κάτι λιγότερο από το άριστο καθώς παρέχουμε στην επιχείρησή σας προϊόντα ανώτερης κατηγορίας σε ανταγωνιστικές τιμές, επιβλέποντας σχολαστικά κάθε στάδιο της αλυσίδας παραγωγής και παράδοσης. Ο απώτερος σκοπός μας συνίσταται στην προώθηση επιλεγμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο παγκόσμιο στερέωμα. Είμαστε κάτι περισσότερο από μια ομάδα επαγγελματιών και μας ενώνει ένα κοινό όραμα και αξίες με αφοσίωση την καλλιέργεια διαφανών, βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών. Εμπιστευτείτε μας για τις ανάγκες σας και αφήστε μας να σάς καθοδηγήσουμε, πελάτες και προμηθευτές, απρόσκοπτα από την αγορά έως την παράδοση, διασφαλίζοντας μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία.

  4. EURO PIZZA PRODUCTS

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Ως παραγωγός και ειδικός από το 1993 έχουμε εξυπηρετήσει μια διαφορετική αγορά ζύμη πίτσας ποιότητας στην Ολλανδία και στο εξωτερικό. Ως παραγωγός και προμηθευτής περήφανος για τη δική μας αλυσίδα - New York Pizza (πάνω από 150 εστιατόρια) - γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται για να φτιάξετε την τέλεια πίτσα. Έτσι έχουμε γνώση και την πείρα ενός ιδανικού συνεργάτη για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, από μέτρια σε μεγαλύτερα, από την παγκόσμια αγορά πίτσας.

  5. CROCUSSATIVUS

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CROCUSSATIVUS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαφρανι, κάλυκες σαφράν, Βολβοί κρόκου, συγκομιδή σαφράν, βότκα με σαφράν, και φυτά σαφράν. Έχει έδρα σε Julianadorp, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BROUWERIJ STOKERIJ TEXEL BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BROUWERIJ STOKERIJ TEXEL BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραδοσιακο αποστακτηριο, και συμβουλοι οργανωσης επιχειρησεων. Έχει έδρα σε Oosterend (texel), Κάτω Χώρες.

  2. MH WINES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MH WINES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγομενοι οινοι, και κρασι χονδρικης. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  3. MAYA GOLD TRADING

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MAYA GOLD TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαιο κοκοφοινικα, χονδρικη πωληση οικολογικων τροφιμων, Βιολογικές αρτυματικές ουσίες, και βιολογικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  4. CAFFE DOLCE ALCHEMIA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CAFFE DOLCE ALCHEMIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμοι καβουρντισματος, καφες εσπρεσσο, καφες χονδρικης, και επισκευη μηχανων καφε εσπρεσο. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  5. KAASKRAAM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KAASKRAAM, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικο τυρι, τυρια και γαλακτοκομικα προϊοντα, και τυρι τυρογαλακτος. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  1. GOOD BEANS COFFEE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GOOD BEANS COFFEE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καβουρντισμενος καφες σε κοκκους, αλεσμενος καφες, ποτα με βαση τον καφε, και καφες και τσαϊ. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  2. CHOCOLATERIE CANDELA

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CHOCOLATERIE CANDELA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σοκολατα, Σοκολάτα πολυτελείας, και χειροποιητη σοκολατα. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  1. WWW.AVIAN-COFFEE.COM

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WWW.AVIAN-COFFEE.COM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  2. DAARNHOUWER & CO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DAARNHOUWER & CO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καφές και τσάι, Καφές και τσάι, και κακάο. Έχει έδρα σε Zaandam, Κάτω Χώρες.

  3. KROON BIOLOGISCHE VERSWAREN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KROON BIOLOGISCHE VERSWAREN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Organic olives, και βιολογικα κρεατα. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  4. NULAM PET NUTRITION

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NULAM PET NUTRITION, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροφές για σκύλους, και Τροφές για σκύλους. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  5. FEEST COMPLEET

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FEEST COMPLEET, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπύρα (ζύθος). Έχει έδρα σε Haarlem, Κάτω Χώρες.

  6. KOFFIEBEKERBESTELLEN.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOFFIEBEKERBESTELLEN.NL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  7. INTERNATIONAL WHOLESALE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INTERNATIONAL WHOLESALE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Σαπούνια και απορρυπαντικά οικιακής χρήσης, κέικ σοκολάτας, προϊοντα ατομικης τουαλετας, και Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  8. BEAR CIDER

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BEAR CIDER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηλίτης και απίτης. Έχει έδρα σε S-Graveland, Κάτω Χώρες.

  1. DAVE'S KOFFIEBRANDERIJ

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DAVE'S KOFFIEBRANDERIJ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει έδρα σε Hoofddorp, Κάτω Χώρες.

  2. MYSTOCKX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MYSTOCKX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφορολόγητα - διεθνές εμπόριο, Εφοδιασμός πλοίων και σκαφών, Αφορολόγητα - διεθνές εμπόριο, και Εφοδιασμός πλοίων και σκαφών. Έχει έδρα σε Hilversum, Κάτω Χώρες.

  3. ROYAL WESSANEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROYAL WESSANEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, Τρόφιμα βιολογικά, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Τσάι, Τρόφιμα βιολογικά, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Amsterdam Zuidoost, Κάτω Χώρες.

  4. ELEVATERZ

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ELEVATERZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Alkmaar, Κάτω Χώρες.

  5. THE IIDEA COMPANY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία THE IIDEA COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζάχαρη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγαυη, και τεκιλα. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  6. VAN DEN BROEK WIJNIMPORT

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DEN BROEK WIJNIMPORT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει έδρα σε Laren, Κάτω Χώρες.

  7. SEWURO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SEWURO B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες εισαγωγών - εξαγωγών, και δονητες χειρος με μοτερ. Έχει έδρα σε Enkhuizen, Κάτω Χώρες.

  8. CANTIVINO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία CANTIVINO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά. Έχει έδρα σε Bloemendaal, Κάτω Χώρες.

  9. ZAANSHINE DISTILLEERDERIJ

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZAANSHINE DISTILLEERDERIJ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρεμ ντε λικερ, ουισκι, και αλκοολες. Έχει έδρα σε Koog Aan De Zaan, Κάτω Χώρες.

  10. VAN EEGHEN INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN EEGHEN INTERNATIONAL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οσπρια ξηρά, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Μπαχαρικά, Φρούτα αποξηραμένα, Οσπρια ξηρά, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Μπαχαρικά, και Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανια τροφιμων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

149 Επιχειρήσεις