• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αγορες

Αποτελέσματα για

Αγορες

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και Φλέβολαντ
  1. NH MAKELAAR

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NH MAKELAAR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγορα-πωληση ακινητων. Έχει έδρα σε Alkmaar, Κάτω Χώρες.

  2. RIVER MAKELAARDIJ

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RIVER MAKELAARDIJ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αγορα πωληση και ενοικιαση ακινητων, και κτηματομεσιτικοι συμβουλοι. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  3. HET MARKETINGBURO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HET MARKETINGBURO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελέτες μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ, συμβουλοι μαρκετινγκ, αναλυσεις αγορας, και Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ. Έχει έδρα σε Amstelveen, Κάτω Χώρες.

  4. OVERNAMEMATCH BEDRIJF TE KOOP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OVERNAMEMATCH BEDRIJF TE KOOP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πωλήσεις και εξαγορές εμπορίων και βιομηχανιών - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συγχωνεύσεις & αγορές. Έχει έδρα σε Bussum, Κάτω Χώρες.

  5. PAREXEL NEDERLAND B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PAREXEL NEDERLAND B.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιανική πώληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνομοσπονδίες αγορών, και Συνομοσπονδίες αγορών. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EURO PIZZA PRODUCTS

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Ως παραγωγός και ειδικός από το 1993 έχουμε εξυπηρετήσει μια διαφορετική αγορά ζύμη πίτσας ποιότητας στην Ολλανδία και στο εξωτερικό. Ως παραγωγός και προμηθευτής περήφανος για τη δική μας αλυσίδα - New York Pizza (πάνω από 150 εστιατόρια) - γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεται για να φτιάξετε την τέλεια πίτσα. Έτσι έχουμε γνώση και την πείρα ενός ιδανικού συνεργάτη για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, από μέτρια σε μεγαλύτερα, από την παγκόσμια αγορά πίτσας.