• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εργαλεία και είδη κιγκαλερίας

Αποτελέσματα για

Εργαλεία και είδη κιγκαλερίας

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και ΦλέβολαντΈμπορος χονδρικής
  1. BB WHOLESALE

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η MD Global Trading GmbH παίζει πρωταρχικό ρόλο, σε παγκόσμια κλίμακα, στο εμπόριο χονδρικής, στις εξαγωγές, στον εφοδιασμό και στην διανομή τροφίμων, ποτών ανώτατης ποιότητας και σε προϊόντα τρόπου ζωής. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε εξαιρετική αξία μέσα από μια ποικιλόμορφη γκάμα προϊόντων ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικής τιμές, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση του πελάτη και δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις. H ομάδα μας δραστηριοποιείται σε ένα περιβάλλον που αξιοποιεί ιδιαίτερα την καινοτομία και την υποστήριξη, η ομάδα μας στην MD Global Trading GmbH είναι αφοσιωμένη στην συνεργασία, ανάπτυξη και δημιουργικότητα. Ενισχύουμε τους υπαλλήλους μας ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά, εξασφαλίζοντας πως οι υπηρεσίες μας παραμένουν δυναμικές και κορυφαίες. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική η περιβαλλοντολογική ευθύνη και υιοθετούμε βιώσιμες πρακτικές μέσω της τροφοδοτικής μας αλυσίδας ώστε να μειώσουμε στο ελάχιστο την επίπτωση μας.Επίσης, δεσμευόμαστε ενεργά και συμβάλλουμε στις κοινότητες όπου λειτουργούμε. Στην MD Global Trading GmbH, το όραμα μας είναι να γίνουμε ο κορυφαίος προμηθευτής ανώτερων προϊόντων και υπηρεσιών χονδρικής, προσαρμοσμένοι στις μεταβλητές ανάγκες των πελατών δημιουργώντας βιώσιμη αξία για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Είμαστε περήφανοι για τις έγκαιρες μας παραδόσεις, στην διατήρηση συνοχής και στην τήρηση των προθεσμιών, που αποτελούν τις βάσεις κλειδιά της δέσμευσης μας για αριστεία στην βιομηχανία. Επιλέξτε την MD Global Trading GmbH για μια αξιόπιστη και ομαλή εμπειρία στον πορισμό ποιοτικών προϊόντων χονδρικής παγκοσμίως.

  2. DEMACH ZAAGTECHNIEK

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DEMACH ZAAGTECHNIEK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κυκλικές λεπίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικα αλυσοπριονα. Έχει έδρα σε Beverwijk, Κάτω Χώρες.

  3. SCHROEVEN GROOTHANDEL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCHROEVEN GROOTHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες στερέωσης, Αλουμινένιες βίδες, ειδη στερεωσης, Κοχλίες στερέωσης, και κοχλιες για κοντραπλακε. Έχει έδρα σε Akersloot, Κάτω Χώρες.

  4. SNAP-ON TOOLS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SNAP-ON TOOLS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός επισκευή οχημάτων, μη μηχανοκίνητα, μηχανες ζυγοσταθμισης, και Εργαλεία χειρός επισκευή οχημάτων, μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Heemskerk, Κάτω Χώρες.

  5. GROENHART IJZERWAREN- EN GEREEDSCHAPPENHANDEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GROENHART IJZERWAREN- EN GEREEDSCHAPPENHANDEL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός ξυλουργικών εργασιών, μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Εργαλεία χειρός ξυλουργικών εργασιών, μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Purmerend, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FERNEY GROUP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FERNEY GROUP B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός για οικοδομικές εργασίες, μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτροκίνητα εργαλεία για οικοδομές, και Ηλεκτροκίνητα εργαλεία για οικοδομές. Έχει έδρα σε Heerhugowaard, Κάτω Χώρες.