• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικές

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικές

Κάτω ΧώρεςΑμστερντάμ, Βόρια Ολλανδία, Λέλυσταντ και ΦλέβολαντΈμπορος χονδρικής
  1. KONIJNENBURG

    Κάτω Χώρες

    Τροχοί και συστήματα τροχών υψηλής ποιότητας. Για κίνηση και μετάδοση κίνησης για βιομηχανικές εφαρμογές και εφαρμογές κρίσιμης σημασίας. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από πλαστικά, καουτσούκ, πολυουρεθάνες, μέταλλα και χυτοσίδηρο. Από το 1946, βασίζουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας στην κατεργασία και την εφαρμογή αυτών των υλικών. Αυτό μας καθιστά ειδικούς στα προϊόντα και τις εφαρμογές κατά παραγγελία. Οι σύμβουλοί μας μελετούν, σε συνεργασία με εσάς, πώς τα προϊόντα και οι λύσεις μας μπορούν να συμβάλουν ώστε η επιχείρησή σας να επιτύχει τους στόχους της. Μερικά παραδείγματα: - Ανάπτυξη τροχών κατά παραγγελία για λευκούς θαλάμους της ASML. - Μηχανική κατασκευή και προμήθεια 1.300.000 διπλών τροχών για έπιπλα. - Κινητήριοι τροχοί από πολυαμίδιο και χυτοσίδηρο που μπορούν να στηρίξουν έως και 15 τόνους φορτίου για τον πύργο Brigthon (Ολλανδία). - Οι σύμβουλοί μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε από τους 22.000 τυποποιημένους τροχούς τον τύπο των τροχών που διαθέτουμε σε απόθεμα, έτοιμους για παράδοση.

  2. GLOBAL INDUSTRIAL SEWING MACHINES

    Κάτω Χώρες

    Από το 1950, η Global αποτελεί όνομα αναφοράς στον τομέα της βιομηχανικής ραπτομηχανής υφασμάτων και υποδημάτων. Η έδρα μας φιλοξενεί το μεγάλο μας απόθεμα, τμήμα μεταχειρισμένων ραπτομηχανών, τμήμα ανταλλακτικών και το μουσείο μας με ραπτομηχανές αντίκες. Το τμήμα μεταχειρισμένων μηχανών μας προσφέρει τις παρακάτω φίρμες : Juki, Brother, Pegasus, Kansai Special, Yamato, Lewis, Strobel, Kingtex, Reece, Pfaff, Durkopp Adler, Singer, Rimoldi, Merrow, Global, Texi, Sewmaq, Jack, Golden Wheel, Typical, Mitsubishi, Minerva, Union Special και Siruba. Το πρόγραμμα μας συμπεριλαμβάνει πάνω από 400 διαφορετικά είδη ραπτομηχανών για την βιομηχανία ένδυσης, ταπετσαρίας, ναυτιλίας, δέρματος και υποδημάτων. Οι ραπτομηχανές Global αποτελούν εγγύηση ποιότητας, βιωσιμότητας και βρίσκονται πάντα στην αιχμή της καινοτομίας του τομέα !

  3. OMRON INDUSTRIAL AUTOMATION BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OMRON INDUSTRIAL AUTOMATION BENELUX, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικα προϊοντα και συσκευες ηλεκτροτεχνιας, εγκαταστασεις και συσκευες για βιομηχανικη χρηση, συσκευες για βιομηχανικους αυτοματισμους, και ελεγχος μηχανηματων βιομηχανιας τροφιμων. Έχει έδρα σε Hoofddorp, Κάτω Χώρες.

  4. MLD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MLD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ασβεστόλιθος βιομηχανικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσικά πετρώματα, και σβησμενος ασβεστης. Έχει έδρα σε Hoofddorp, Κάτω Χώρες.

  5. ENGEL INDUSTRY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ENGEL INDUSTRY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Noord-Scharwoude, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STI ENGINEERING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STI ENGINEERING B.V., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη σκαφων, Μηχανουργικές εργασίες, βιομηχανικη μηχανικη, και γραφεια μηχανικης και μηχανολογιας. Έχει έδρα σε Heiloo, Κάτω Χώρες.

  2. VEKO LIGHTSYSTEMS INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VEKO LIGHTSYSTEMS INTERNATIONAL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, και Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες. Έχει έδρα σε Schagen, Κάτω Χώρες.

  3. SAFECOLD BEVEILIGINGSTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SAFECOLD BEVEILIGINGSTECHNIEK B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Assendelft, Κάτω Χώρες.

  4. ZANTINGH B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ZANTINGH B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καυστήρες οικιακής θέρμανσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καυστήρες βιομηχανικοί, και Καυστήρες βιομηχανικοί. Έχει έδρα σε Rijsenhout, Κάτω Χώρες.

  5. HGG PROFILING EQUIPMENT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HGG PROFILING EQUIPMENT B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής, και Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής. Έχει έδρα σε Wieringerwerf, Κάτω Χώρες.

  1. R. VAN DER WAL BEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία R. VAN DER WAL BEHEER B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακή θέρμανση - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Amsterdam, Κάτω Χώρες.

  2. KOULA EN DIKKERS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KOULA EN DIKKERS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε Ouderkerk Aan De Amstel, Κάτω Χώρες.

  1. B.V. VERENIGDE PASSEMENTFABRIEKEN AMSTERDAM (V.P.F.)

    Κάτω Χώρες