Ιταλία, Saviano
Η εταιρεία μας παράγει ζυμαρικά από σιμιγδάλι σκληρού σίτου με παραδοσιακό τρόπο, αλλά με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, ακολουθώντας μια εντελώς παραδοσιακή διαδικασία, όπως η αργή και μακρά ξήρανση (περίπου 3-4 ημέρες) σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (40°-45°). Οι μήτρες είναι αποκλειστικά από ορείχαλκο, για μια μοναδική πορώδη υφή. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ειδική επιλογή σιμιγδαλιού μας και την τέχνη του Μάστερ Ζυμαρικών μας, δημιουργούν ένα μοναδικό προϊόν.
Εργαστήριο κορνιζών με τριάντα χρόνια εμπειρίας. Δημιουργούνται προσαρμοσμένες κορνίζες, με εξατομικευμένη συμβουλευτική στην επιλογή των πιο κατάλληλων συνδυασμών για την προσωπικότητά σας και το περιβάλλον σας...

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play