... και συστήματος. Οι πιστοποιήσεις είναι: IFS, BRC, GLOBAL GAP και UNI EN ISO 9001:2008. Το μισό της παραγωγής προορίζεται για την ιταλική αγορά (30% GDO, 20% Γενικές Αγορές), το άλλο ποσοστό προορίζεται για το εξωτερικό. Η εμπορία των προϊόντων διαχειρίζεται από την FRUTTHERA (εμπορική θυγατρική της ASSO FRUIT ITALIA).
... αποκτηθεί διάφορες πιστοποιήσεις κατά τη διάρκεια των ετών: ISO 9001:2008; ISO 14001:2004 και Πιστοποίηση EMAS; πιστοποίηση BRCκαιIFSκαι άλλες ακόμη. Σήμερα, η ιταλική αγορά αντιπροσωπεύει το 95% του τζίρου, ενώ το υπόλοιπο 5% κατανέμεται σε όλες τις άλλες χώρες στις οποίες εξάγουμε: Ευρώπη, Ρωσία, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Μεξικό, Καναδάς, Αυστραλία, Βραζιλία. Το προσούτο μας, που ωριμάζει τουλάχιστον 16/18 μήνες, διατίθεται με το κόκαλο, χωρίς κόκαλο ή κομμένο σε προστατευτική ατμόσφαιρα.
...Εταιρεία με πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001/2008, BRC, IFS, που παράγει παγωτό σε δοχεία, ποτήρια, τρούφες και σορμπέ σε μπουκάλια και φλάουτα.
Ειδικευόμαστε στη συμβουλευτική διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων. Ο στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε τις επιχειρήσεις στην εφαρμογή, διαχείριση, επαλήθευση και πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 και Περιβαλλοντικών ISO 14001, HACCP, Κοινωνικής Ευθύνης SA 8000, Συστημάτων Ασφάλειας στην Εργασία Ohsas 18001, Σήμανση CE προϊόντων κατασκευών, FPC σκυροδέματος, OBL ηλεκτροϊατρικών και ιατροχειρουργικών προϊόντων ISO 13485, καθώς και στον τομέα της αγροδιατροφής (ISO 22000, BRC, IFSκαι Globalgap).
... της Ιταλίας, ειδικά στην παραλία της Βενετίας. Σήμερα, η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται, υποστηριζόμενη από την παραγωγή ποιοτικών κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων φρέσκιας ζαχαροπλαστικής για την τοπική αγορά. Η εταιρεία έχει αποκτήσει σημαντικές διεθνείς πιστοποιήσεις όπως IFSκαιBRC, ISO 9001, που της επέτρεψαν να επεκταθεί τόσο στην ιταλική αγορά όσο και σε ξένες αγορές, σε διάφορους τομείς...
...Στούντιο συμβουλευτικής για την ποιότητα και την ασφάλεια στις αγροδιατροφικές επιχειρήσεις, ειδικευμένο στην εφαρμογή συστημάτων HACCP, Ιχνηλασιμότητα (ISO 22005), ISO 9001, IFSκαιBRC, ISO 14001, ISO 22000, Προϊόντα με σήμα, GlobalGap, Γεωργικές/εκτιμητικές εκθέσεις, Μαθήματα εκπαίδευσης για επαγγελματίες του τομέα τροφίμων.