... αναστημένο σπινοζό και το SRA 89 και το Κορσική 2, συνεχίζεται με την κλασική κλημεντίνα, που διαρκεί από Νοέμβριο έως Δεκέμβριο, και καταλήγει στην καθυστερημένη ποικιλία, την ερναντίνα, που φτάνει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Η παραγωγή εσπεριδοειδών ολοκληρώνεται με δύο ποικιλίες πορτοκαλιών, μία πρώιμη και μία καθυστερημένη, η πρώτη είναι το new Navel και η δεύτερη το ταρόκο. Από φέτος αφιερώνουμε επίσης την παραγωγή ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας, φυσικά και αυτό βιολογικό.