Ο φούρνος ξύλου Rossofuoco είναι ένα σύμβολο καινοτομίας στον τομέα, χάρη στο επαναστατικό του σύστημα ξεχωριστής καύσης. Καρπός μιας στενής συνεργασίας με επαγγελματίες και έμπειρους τεχνικούς, αυτό το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει άψογη ψησίμα και αυθεντική γεύση, αποφεύγοντας την επαφή των φαγητών με στάχτη και καπνό. Επιπλέον, ο εξελιγμένος μηχανισμός κατανομής θερμότητας καθιστά ...
Η ιταλική εταιρεία παραγωγής τροφίμων με το καταχωρημένο σήμα Buon Appetito Chef! παράγει κατεψυγμένα ορεκτικά, κυρίως πιάτα με βάση το ψάρι. Οι συνταγές και τα πιάτα έχουν σχεδιαστεί και παρασκευαστεί από τον γνωστό σεφ με αστέρι Michelin, Πέτρο Δ’Αγκοστίνο, ο οποίος έχει επιλέξει τα υλικά και έχει ετοιμάσει για εμάς τα καλύτερα πιάτα της μεσογειακής παράδοσης, ανανεωμένα με σύγχρονη προσέγγιση.
... με συνοδεία κρασιού και μπύρας είναι προγραμματισμένα. Το 2022 προστίθενται δύο νέα θέματα, δηλαδή "Χορτοφαγικό ψήσιμο" και ένα μάθημα μόνο για γυναίκες, η "Ladys BBQ Night". Επίσης, έχουν προγραμματιστεί δύο σταθερές ημερομηνίες με τον Βαυαρό ψήστη TOM HEINZLE, οι οποίες είναι η 13η Μαΐου και η 23η Σεπτεμβρίου 2022. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να ανάψουμε την παθιασμένη αγάπη για το ΨΗΣΙΜΟ σε πολλούς από εσάς.