Ιταλία, Pontecagnano
...Η εταιρεία Pancaldi Group έχει αποκτήσει την αποθήκη Ex ITTIERRE της Isernia, μια εταιρεία παγκόσμιας σημασίας και πρώην αδειοδοτημένη για εμπορικά σήματα όπως Ferre, Cavalli, Versace, Exte, Balmain, Costume National, Acht και πολλά άλλα. Επιπλέον, η εταιρεία Pancaldi Group είναι ιδιοκτήτης του ιστορικού ομότιτλου εμπορικού σήματος PANCALDI 1888.
Ιταλία, Fara Filiorum Petri
Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, αποσταγματοποιοί από το 1888. Με τη δύναμη του παρελθόντος μας και περήφανοι για το παρόν μας, μεταφέρουμε το πάθος μας στην παραγωγή των καλύτερων λικέρ από την Αμπρούτσο. Είναι το μόνο που ξέρουμε να κάνουμε. Αλλά μέσα σε κάθε μπουκάλι, υπάρχει μια γουλιά από την ιστορία μας. Το μέλλον μας είναι ήδη γραμμένο: να μεταδώσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας...
Ιταλία, Toscanella Di Dozza
...αλλά και για την γλυκιά και επεξεργασία τόσο των σταθερών όσο και των αφρώδεις ποιοτικών κρασιών. Εξυπηρετούμε τις βιομηχανίες τροφίμων, ποτών και ακόμη και κρασιού. Η παράδοση και οι καινοτόμες τεχνολογίες επεξεργασίας τροφίμων συνδυάζονται τέλεια για να εγγυηθούν τα καλύτερα προϊόντα. Brusa 1888, υπηρεσίες εμπνευσμένες από την εταιρεία με οικογενειακή προσέγγιση.
Ιταλία, Pinerolo
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play